Icono del sitio OrientaRioja

Adi Energía, compañía eléctrica, lanza su modelo de franquicia a nivel nacional

[ad_1]

La evolució constant que està tenint el sector de l’energia ha propiciat la creació de milles de llocs de treball i el conseqüent creixement d’empreses, com el cas d’Adi Energía, que s’ha consolidat en l’àmbit de les comercialitzadores i franquícies enèrgiques com a una de les opcions més lloguers per muntar una franquicia especialitzada. Tal i com destaca l’Institut Nacional d’Estadística, “el avance de las energías renovables y los esfuerzos por disminuir la dependencia de otros países harán que los empleos vinculados al sector crezcan entre un 20% y un 30% en 2022”. Manuel El Cordobés, part implicada en el projecte d’Adi Energíaha vist la importància de apostar per una empresa amb un pes fort en la nova clau d’inversió: sostenibilitat i independència elèctrica.

ADI Energía és una companyia elèctrica que acumula més de 10 anys d’experiència en el sector, dando solució i resultats a tots aquells que tenen com a finalitat estalviar en el consum elèctric diario apostar per la conservació medioambiental, potenciant com a servei prioritari els seus serveis de companyia a més de referència elèctrica.

També és una empresa que ofereix, a part de ser companyia elèctrica, altres serveis terciaris com:

ADI Energía és una apuesta sòlida ja que té un respaldo corporatiu excepcional.

Una imatge amb personatges destacats com Manuel El Cordobés que recolzen la filosofia de la marca. És el mateix destaca l’oportunitat que hi ha en el sector energètic i la excel·lent solució que proposa la marca davant la dificultat que existeix per als consumidors i futurs emprenedors que busquen introduir-se al mercat. Manuel El cordobés afirmava que: “Es mejor aprender chino que intentar entendre una factura de la luz” i per ell, Adi Energía proposa un model senzill d’entendre i familiar amb els clients i, a la vegada, un format de franquicia. accessible i de fàcil implantació.

Per obrir una delegació del grup Adi Energía requereix una inversió inicial des de 6.700 €. La marca busca perfils amb motivació, esperit proactiu i comercial, sense necessitat d’experiència prèvia al sector gràcies als plans de formació i suport.

[ad_2]

Salir de la versión móvil