OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

ANCERA apuesta por la formación de sus socios


ANCERA ha activat un portal de formació a la seva pàgina web www.ancera.org perquè els seus socis puguin realitzar peticions formatives d’acord a les necessitats que presenten el dia al dia del sector de la posventa d’automoció.

Amb aquesta iniciativa, enmarcada dins de l’eje operacional de l’associació, ANCERA posa a disposició dels seus socis un canal pel que forma al personal de les diferents companyies que la integran, partint del crèdit formatiu FUNDAE del que disposa. Amb accés a més de 200 cursos bonificables, s’obre per als socis a més de la possibilitat d’accedir a contractes de formació i aprenentatge.

“Hace temps que voldríem facilitar als nostres socis l’accés a la formació en els diferents àmbits que afectarien els seus negocis i equips. Dentro de los proyectos que ens habíamos marcado para el 2021, éste era sin duda uno de los principales”, assegura. José Luis Bravo, president de l’associació.

“Este és un primer contacte amb aquesta àrea i seguirem treballant en ella per ajustar-nos a les demandes dels nostres associats”, añade. Carlos Martín, secretari general d’ANCERA . “Querem apostar pel talent i llançar iniciatives que influeixen directament i positivament en el dia al dia del sector. És el nostre principal objectiu: ser part i aportar”, conclou.

Acerca de Ancera
Ancera és la Asociación Nacional de Comerciantes de Equipos, Recambios, Neumáticos y Accesorios para Automoción. Representa los intereses de los distribuidores independientes del sector de la posventa de automoción a España des de la seva constitució el 20 de maig de 1977.

Es tracta d’una organització sense ànim de lucre composta per associacions provincials, sectorials i grups i empreses de distribució de recanvis d’automoció, representant a la totalitat del sector de la comercialització independent de peces d’automòbil a Espanya, que consta de 3.200 punts. de venta i empleat aproximadament a 45.000 treballadors, facturant més de 13.000 milions d’euros anuals.