OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Anytime Fitness ampliará su red en España con la apertura de cinco nuevos clubes en los próximos meses


Anytime Fitness, la cadena de gimnasos de conveniència més gran del món, pot presumir de protagonitzar el seu particular ‘volta al cole’ amb els deures molt bé fets. De cara als pròxims mesos, l’ensenyament té previst reforçar el seu vermell a Espanya amb l’obertura de menys cinc nous clubs en diferents punts de la geografia nacional.

Los cinco nuevos Anytime Fitness operaran sota el règim de franquícia i obriran les seves portes a finals de 2021 o a les primeres setmanes de 2022. “Estamos muy satisfechos de ver cómo nuestra red a España vuelve a crecer de la mano de emprendedores que confían en nuestra marca i en el nostre saber fer per entrar en el segment del fitness o seguir operant en ell de la nostra mà ”, sosté Tim Devereaux, director general de Anytime Fitness Iberia.

Nuevos franquiciados en la red
Les cinc obertures que la cadena té garantides per als pròxims mesos els portaran a cap inversors que fins ara no tenien relació amb Anytime Fitness o alguns franquiciats que ja contaven amb un club de la marca i ara es demanaven per obrir un segon.

“El hecho de que algunos de nuestros franquiciados quieran seguir creciendo con nosotros abriendo nuevos clubs de Anytime Fitness supone nuestra mejor carta de presentación. Su confianza en nuestra cadena y en nuestra gestión demuestra que nuestro modelo funciona, que nuestro sector tiene presente y futuro y que nuestra marca sigue despertando el interés de millones de personas para cuidar su salud y mejorar su calidad de vida ”, explica per la seva part Enrique Iranzo, Director d’Operacions de Anytime Fitness Iberia.

Primer club a Santander
Aunque aún no hay fechas concretas para las aperturas de estos cinco nuevos clubes, tot apunta al que el club de Santander i el de Sant Adrià del Besòs seran els primers a obrir les seves portes. Ambos clubs operaran sota la batuta de nous franquiciados arribats a la red.

Anytime Fitness Santander estarà gestionat per una família empresària de la zona. El gimnàs contarà amb 500 metres quadrats de superfície en una sola planta, estarà ubicat en un barri cèntric de la zona alta de la capital càntabra i, en línia amb la legislació regional, dispondrà d’un horari ininterromput que irà des del dia 7 del matí fins les 2 de la madrugada.

Fortalecimiento de la red a Barcelona
Per la seva part, el club de Anytime Fitness en Sant Adrià del Besós, amb la qual cosa s’obre prevista per a finals d’aquest any o primers del que ve, estarà també dirigit per dos franquiciats que fins ara no tenien relació amb la cadena.

En aquest cas, els franquiciats -de nacionalitats franceses i polaca- pondran en marxa un club amb una superfície de 530 metres quadrats en una sola planta localitzada al centre d’aquesta localitat barcelonina, proper a col·legis, supermercats i habitatges.

Nous multifranquiciados
A les obres de estos dos clubs es suman les d’un tercer que obriran les seves portes en el mateix període que els anteriors al municipi de Rubí, també a la província de Barcelona. La diferència amb els ja mencionats és que aquest club estarà operat per franquícies que ja disposen d’un Anytime Fitness a Espanya.

Se tracta de los franquiciados de Anytime Fitness Sabadell Nord qui menys de dos anys després d’unir-se a la cadena -obrir el seu primer club al desembre de 2019- han decidit tornar a apostar per la firma per seguir creixent a Catalunya.

Golpe de autoridad en Mallorca
Otro de los franquiciados de la red que ya ha firmado la apertura de un nuevo gimnasio de Anytime Fitness en Mallorca és Javier Lerma, propietari ja d’una franquícia de la firma a l’illa. Una isla on la cadena creixerà amb els propers mesos amb l’obertura d’un nou club a la localitat d’Inca, de la mà d’Iryna Buvala, nova franquiciada a Anytime Fitness Iberia.

“És un privilegi autèntic estar al front de l’àrea d’Expansió d’una cadena que torna a créixer i el que fa de la mà de nous franquiciats i de franquiciats que van durar anys treballant amb nosaltres i repiten. És un enorme orgull poder ajudar a totes les persones que confiaran en nosaltres i volen créixer de la nostra mà ”, afirma Alexis Sekulits, Director de Expansió de Anytime Fitness Iberia.

Seminaris, dies de descoberta i formació
Una ajuda que la cadena ofereix des que els possibles candidats a franquiciados dan muestres del seu interès per unir-se a la marca, amb els seminaris de franquícia en els que el propi Sekulits es carrega de contar els orígens i el històric de la companyia i d’explicar i analitzar de forma exhaustiva el present de la firma i els seus números més actuals.

Seminaris als que sempre els segueix un Discovery Day en els que aquests candidats poden conèixer a tots els membres de l’equip de Anytime Fitness Iberia, així com el funcionament real d’un club de la mà del seu club manager i de tot el seu personal, amb l’objectiu de poder viure en primera persona què significa ser un franquiciado de la firma.

Tots els nous franquiciats tenen també l’opció, abans d’obrir els seus clubs, d’acudir a les sessions de formació -bautizadas amb el nombre de NFT -las siglas de New Franchise Training- impartides pels professionals que formen part de la central de Anytime Fitness a Espanya, des de l’àrea d’Operacions fins a la Comunicació i Màrqueting, passant per la de Fitness, Expansió o Compliance.

Nuevas regiones el 2022
A més de les obertures ja firmades, Anytime Fitness Iberia està negociant obrir nous clubs en zones on fins ara no té presència, com a Múrcia i les Illes Canàries, i en altres llocs on compte amb clubs operatius com la Comunitat Valenciana i Catalunya.

“Tenim diversos processos oberts amb diferents inversors interessats en entrar a la nostra marca i en alguns casos les converses estan molt avançades”, matisa Sekulits qui, sense embargo, prefereix no desvelar més dades d’esos possibles futurs franquiciats.