OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Atos recibe el premio “EcoVadis Platinum” por su compromiso con la sostenibilidad


Aquest premi confirma el posicionament d’Atos juntament amb l’1% de les empreses amb el millor rendiment avaluat per EcoVadis en aquest sector empresarial (programació de TI, consultoria i activitats relacionades). EcoVadis basa la seva avaluació en quatre temes: medi ambient, drets socials i humans, ètica i compres responsables. Atos va registrar excel·lents resultats en les quatre categories, inclòs Medio Ambiente.

Després de rebre la medalla d’or EcoVadis durant ocho anys consecutius, Atos ha estat galardonada amb una medalla de platí des de 2020, en reconeixement al seu compromís amb la sostenibilitat. Aquest reconeixement, així com la seva excel·lent puntuación en la categoria de Medio Ambient, confirma el posicionament d’Atos com a líder mundial en descarbonització digital i atestigu el compromís del Grup per aconseguir el seu ambiciós objectiu climàtic: reduir les emissions globals de carboni sota el seu control. e influencia per a 2025, i aconseguir “emisiones netas cero” per a 2028.

Philippe Mareine, Director de Transformació i Digitalització, Director de RSC d’Atos va dir: “Este premi d’EcoVadis, una de les qualificacions de sostenibilitat empresarial més confiables del món, confirma la nostra estrategia de descarbonització que està profundament integrada a tot el nostre negoci, així com les iniciatives i el progrés continu que hem aconseguit durant l’últim any en dimensions socials com la diversitat i inclusió digital. Com a líder mundial i pioner en tecnologia digital segura i descarbonitzada, estem compromesos a aprofitar el poder dels ecosistemes i les dades digitals i impulsar la innovació digital per ajudar a les organitzacions i els ciutadans a què serveixen per viure i treballar de manera més sostenible” .

EcoVadis cobreix totes les àrees clau de la sostenibilitat, proporcionant una font important d’avaluació neutral de les organitzacions i les seves ambicions en la sostenibilitat. Atos també confia en EcoVadis per avaluar i involucrar als seus proveïdors en el suport a Atos per aconseguir el seu programa de descarbonització de la cadena de subministrament i assolir els seus objectius de “cero neto”.

El programa medioambiental d’Atos i el seu lideratge en la lluita contra el calentamiento global son reconocidos por organizaciones internacionales. En ESG (Environment, Social and Governance), Atos ocupa el primer lloc a l’índex DJSI per al sector de TI, obtuvo una “A” de l’organització Carbon Disclosure Project i és membre de l’índex CAC40 d’ESG.