OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Azv Consulting Spain Franquicia, irrumpe en Barcelona con la apertura de otra franquicia


La red de franquicia de asesoría y consultoría Azv Consulting, amplia la seva àrea d’influència amb la incorporació d’una nova franquicia a la ciutat comtal de Barcelona.

La Dirección de la nueva Delegación AZV CONSULTING ESPANYA, estarà ubicada al centre neuràlgic de la ciutat comtal de Barcelona, ​​concretament a l’avinguda principal de Passeig de Gràcia, 21-Planta Principal-08007.

Esta nova oficina sumada als més de 16 punts de la vermella, estarà liderada per D. Jesús Carvajal Segòvia, diplomat en Ciències Empresarials i una Superior en MBA, amb una trajectòria professional de més formació de 14 anys en banca, coordinant i liderant equips de treball, aportant un coneixement profund en el sector financer.

Sobre AZV CONSULTING SPAIN
Des de fa més de tres dècades, AZV CONSULTING ESPANYA ofereix els serveis de Asesoría Integral d’Empreses i Consultoria Estratègica Empresarial i reúne en el seu seno a un conjunt interdisciplinar de professionals de primer nivell: economistes, advocats, auditors, financers, especialistas en gestió empresarial, advocats, experts en sociologia i marketing, enginyers i arquitectes, etc. integrats i complementats entre sí després d’un llarg recorrido de treball en comú en totes i cada una de les àrees i disciplines que obre qualsevol activitat relacionada amb l’empresa.

A la seva vegada, dada la operativa interna estructurada i professional de AZV CONSULTING SPAIN, professionals del sector han premiat a la marca amb premis com el premi Mediterráneo Excelente 2014 a la millor Asesoría-Consultoría Integral d’Empreses gràcies a la trajectòria empresarial i al “sabre”. fer” que AZV CONSULTING SPAIN ha demostrat en els últims anys.

Per a tots aquells emprenedors que volen ser dueños del seu propi negoci, formar part d’un projecte amb objectius clars i interessants, Azv Consulting està buscant professionals responsables, dinàmics, organitzats, amb orientació al client i alts nivells de qualitat i exigència en el treball.