OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

BMI adquiere al fabricante de tejas portugués Argibetão


BMI ha completat l’adquisició del 100% d’Argibetão , fabricant de teixes d’hormigó present al mercat espanyol i portuguès, pertanyent al grup industrial portuguès SECIL.

Amb aquesta adquisició BMI es reforta la seva posició de lideratge al mercat ibèric de solucions per a cobertes inclinades, i més específicament en el mercat de tejas de hormigón a Espanya i Portugal.

La línia de teixes d’hormigó ja forma part de l’oferta actual de solucions per a coberta inclinada de BMI, per lo que la integració d’Argibetão en les activitats actuals de la companyia és immediata. Las tejas de hormigón son reconocidas por su facilidad de instalación además de aportar una extraordinaria resistencia a la helada, al vent, el salit i una gran capacitat d’evacuació d’aigua de pluja.

Gràcies a formar part d’un Grup amb més de 60 fàbriques de teixes d’hormigó en tot el món i un centre tecnològic únic al sector, BMI aporta al mercat una gamma de màxima qualitat ensayada sota estàndards d’exigència superiors a la normativa local.

Segueix les paraules de Carlos Hernández, Managing Director de BMI per al Sud d’Europa, “aquesta adquisició és un pas més en l’estratègia de BMI per oferir les millors solucions per a cobertes, a través de l’adquisició de companyies aportant valor a llarg pla per nuestros clientes ”

Sobre el Grup BMI
Amb més de 165 anys de presència al mercat, i una facturació de més de 2.000 M €, el Grup BMI és líder a Europa en solucions per a cobertes planes i inclinades. El Grup BMI, amb 9.600 empleats, òpera en 40 països en tot el món, compte amb 116 plantes de producció i 4 centres d’investigació i desenvolupament.

Les cobertes BMI componen envolventes amb materials sostenibles i innovadors, que asseguren la impermeabilització i aïllament tèrmic, i afegeixen funcionalitats per explotar tot el potencial de la coberta com a generador d’energia, espai verd, o element descontaminant, entre altres. Les seves solucions cobertes, servei tècnic durant totes les fases del projecte i garantia de solució instal·lada proporcionen protecció, afegeixen valor a l’edificació i asseguren la tranquil·litat d’arquitectes, instal·ladors i propietaris d’edificis.

BMI Group és una empresa del Grup Standard Industries, igual que GAF, líder en fabricació de solucions de cobertes i impermeabilització a Nord Amèrica.

Sobre Argibetão
Argibetão cuenta con más de cuarenta años de experiencia en la producción de tejas prefabricadas de hormigón, és líder al mercat de Portugal i un proveedor destacat al mercat ibèric. Argibetão inició su actividad en 1971 y hasta la adquisición por BMI pertenecía al grupo industrial Grupo Secil

Dossier de premsa