Icono del sitio OrientaRioja

BRICOMART busca talento joven en la feria de empleo JOBarcelona

[ad_1]

BRICOMART arriba a JOBarcelona Fira de Treball d’Adquisició de Talent Universitari i Graduat en busca de talent jove para sus Programa d’Aceleració del Desenvolupament de Talentotant en retail (professionals para logística, cajas y comercio), como en sus oficinas centrales (Supply Chain, diversas oportunitats a l’àrea Digital com Analistes Funcionals de SAP, perfils per a l’Oficina del Dato, tècnics i experts en Ciberseguritat, enginyers informàtics). , y el resto de áreas de la compañía).

Con el creixement continu i la transformació digital que, en els últims anys, està experimentant el sector del retail especialitzat en la Construcción, BRICOMART s’ha posicionat com a empresa líder entre els professionals de la reforma.

L’aposta per la digitalització i el model omnicanalimplantat ja en tot el territori, està consolidant el seu model de negoci com el més segur, rentable i exitoso.

La empresa, perteneciente al Grupo Internacional ADEO, sigue cosechando éxitos gracias al seu pla sòlid d’expansió. Un pla que té Catalunya com un dels seus principals focus a curt termini amb obertures com la prevista a la final d’aquest any a Tarragona.

Desde la compañía hacen una fuerte apuesta por las persones y el talent. Un exemple son els seus programes de Talento Joven Telemaco y Apolo. En ells, ofereixen un contracte indefinit des de la incorporació i un espai de desenvolupament a persones amb capacitat de lideratge i autonomia, així com de prendre decisions en entorns de dinamisme i compañerisme. També a través del Programa Scouting d’accedir al primer ocupació, destinat a estudiants que encara no han finalitzat o acabat d’acabar els seus estudis.

BRICOMART és una empresa jove, reflex de la diversitat de la nostra societat, amb una clara política d’inclusió i diversitat, reafirmant el seu compromís d’aportar un impacte positiu a la societat, a través de les persones i l’entorn. A més, amb una forta aposta per la cultura de compartir entre els seus Col·laboradors/as convertint-los en accionistes d’una empresa líder en el sector.

El proper 31 de maig BRICOMART estarà a l’estand G11 del JOBarcelona University and Graduate Talent Adquisition Job Fair que se celebrarà al Camp Nou de Barcelona. Els participants podran visitar l’estand durant tota la jornada, des de les 9:30h fins a les 19:00h.

BRICOMART és el Almacén de la Construcción i la Reforma dirigit als professionals del sector. Pertenece al grup Adeo, líder a Europa i tercer grup mundial del sector de venda de béns de consum per a l’acondicionament de l’hàbitat.

BRICOMART, present en España des de 2006, cuenta con 4.800 colaboradores y 30 Almacenes que funcionan con modelo omnicanal en Andalucía (Sevilla – Alcalá de Guadaíra y Bormujos, Málaga, Almería), Asturias (Oviedo), Baleares (Mallorca), Canarias (Las Palmas). ), Castella i Lleó (Valladolid, Burgos, Salamanca), Cantàbria (Santander), Catalunya (Barcelona -Badalona, ​​Sant Quirze del Vallès, Terrassa- i Lleida) ), Galícia (Santiago de Compostela i Lugo), Madrid (Alcobendas, Alcorcón). , Majadahonda, Leganés, Rivas, Usera), Múrcia, País Basc (Bilbao- Sestao y Galdakao), Comunidad Valenciana (Finestrat, Massanassa i Castelló) i Saragossa.

Per participar, els candidats han de registrar-se gratuïtament a www.jobarcelona.com i descarregar l’entrada. A més, poden aplicar ofertes, apuntar-se a conferències, tallers i activitats. La consultoría fundadora i organitzadora de l’esdeveniment, Talent Point, presenta aquesta dècada edició en el seu format més innovador.

[ad_2]

Salir de la versión móvil