Icono del sitio OrientaRioja

Concluye IFFA, celebrada en Frankfurt, en la cual Belca estuvo presente

[ad_1]

Del 14 al 19 de maig, el vostre lloc IFFA, que ha estat celebrat a Frankfurt. Esta feria es porta a cabo cada tres anys, reunint a tots els actors de la indústria cárnica internacional. En ella s’han congregat més de 900 expositors procedents de 40 països diferents. Belca també ha estat present, mostrant totes les possibilitats que ofereixen als seus clients.

“Teníam moltes ganes d’acudir a aquest encuentro, ja que és un dels més importants del sector cárnico. Estem molt satisfets per la gran acogida i participació que ha tingut”, indican des de Belca, “el contacte directe amb el client sempre és molt més personal i fluid. Nos sentimos muy afortunados de haber podido formar parte de esta feria”.

A més de congregar a la indústria càrnica, la fira també ha presentat, per primera vegada, tecnologies, productes i solucions destinades a proteïnes alternatives i substituts vegetals de la carne. “Existe un ampli abanic de tecnologies i solucions que s’amoldan a les necessitats i característiques de tot tipus de productes. Y así lo hem querido dar a conocer en este encuentro, además de las últimas novedades en flow pack”, senyala des de Belca.

“Hoy en dia és possible obtenir la maquinaria necessària per a cada tipus de indústria, responent a les exigències de cada producte amb el que es treballa. No totes les empreses són iguals, ni se dediquen al mateix. Per tant, ha d’existir una tecnologia que s’adapti a elles. Nosotros oferim aquesta tecnologia, garantint sempre la màxima qualitat i eficiència en els resultats”, añaden.

Després de la finalització d’aquest esdeveniment important, conclou: “Esperem que tots els participants i els assistents hagin gaudit d’aquest encuentro tant com nosaltres, i que hem pogut conèixer un poc millor. Estem molt agradecidos d’haver estat presents en una fira d’aquest calibre”.

[ad_2]

Salir de la versión móvil