OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

ConfiaFarma, expertos en transmisión de Farmacias, inaugura su nueva delegación en Las Palmas


“ConfiaFarma tenia moltes ganes de tenir presència a les Illes Canàries al disposar de referències de farmacèutics peninsulars que volien establir-se a Canàries i viceversa. Ellos reflejaban una situación en la cual la farmacia insular adolecía de un servicio profesional y integral de transmisión de farmacias y planificación sucesoria ”, indica José Alberto Calderón, Socio Director de ConfiaFarma. Muchas veces carecer de estos servicios hace que se desconozca la utilidad de los mismos. Per això, Calderón afegit, “l’objectiu és que el farmacèutic conozca les ventasses que una bona planificació o un bon servei de consultoria pugui oferir a l’hora de transmetre la seva farmàcia. Així, la mediació familiar avançada o l’aprofitament de les eines fiscals adequades, faran sense més ventajosa la seva transmissió ”.

Una empresa com ConfiaFarma consigue dar el valor afegit necessari tant per al comprador com el venedor, o al titular que qui reparteixi el seu patrimoni de la millor manera possible entre la seva família. “Es un placer para la empresa va començar aquesta andadura. L’equip està encantat de donar un servei cercano des de la pròpia isla, coneixent la realitat des de primera mà i que els farmacèutics es posin en contacte amb professionals que els acompanyin durant tot el seu procés. A més, l’acogida ha estat bona, ja que agraeixo l’especialització tant en la transmissió de farmàcies, com en la planificació de succesió i en la mediació que consideri de gran utilitat”Afirma Calderón.

Amb motiu de l’obertura de la nova seu a Las Palmas, es portarà a cap unes jornades formatives per abordar temes d’interès relacionats amb la compraventa i la planificació sucesòria de la farmàcia per als col·legiats interessats. Estas jornadas tendrán lugar los días 9 y 11 de noviembre.

El dia 9 tractaran la temàtica de la transmissió familiar en farmàcies, que com ja es ha comentat anteriorment, és una de les modalitats més comunes de la zona. En ella s’abordarà la planificació de la sucesió de les farmàcies i totes les qüestions importants relacionades amb el procés, des de com transmetre fins a com compensar al resta de familiars. La transmissió és un moment especialment delicat que necessita d’una estratègia molt específica per a que tots els afectats estiguin conformes amb el resultat final. ConfiaFarma treballa d’una manera molt particular aquest servei mediant i evitant, en la mesura del possible, els conflictes familiars que podrien sorgir entre les parts d’una transmissió de farmàcia.

Per un altre costat, el dia 11 de novembre, s’abordarà la temàtica de compraventa entre tercers i com financiar la compra d’una farmàcia. Aunque dicho proceso sea menos común en Las Palmas, pot ser de gran ajuda per a aquells que vulguin valorar aquesta opció en el seu negoci.

El lloc on es portarà a cap serà instal·lacions de COFARCA a les 20:30 ambdós dies. A més, els diferents professionals que componen ConfiaFarma estaran disponibles tota la setmana del 8 de novembre per resoldre les dudes que es podran surgir després de les formacions.

Les jornades van a tenir modalitat presencial i telemàtica. Eso sí, a los que asistan de manera presencial los harán entrega d’un regalo como forma de agradecimiento. Per una altra part, per cada persona inscrita a la formació, ja sea online o presencial, donarà 10 euros a la Fundació Lucas Bosch, en el qual es treballa pel desenvolupament personal i social dels joves a través del deporte.