OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Coonic cumple 25 años entre las principales agencias de comunicación y vislumbra un futuro innovador


Coonic cumple a lo largo de este año su 25º aniversario asentada como una de las agencias de comunicación, marketing y contenidos clave en nuestro país, con el reconocimiento de clientes, empleados y del sector en general. Un aniversari que la companyia qui aprofiti per posar en marxa noves iniciatives, internes i externes, basades en necessitats que plantin el mercat per continuar aportant valor afegit als seus clients.

Des de la porta en marxa de l’empresa com una de les primeres agències de màrqueting de continguts del mercat, el 1996, alcança el quart de segle en el que no ha deixat de reinventar-se i adaptar-se a uns serveis de comunicació i màrqueting cada vegada més innovadors i immediats. Actualment, compte amb més de 50 clients actius, entre els que destaquen organismes oficials com l’INE o el Consell Superior d’Esports; importants companyies nacionals, com Vocento, Eroski, Kutxa, Mayoral o Cervezas Victoria; grans multinacionals, com l’energia Repsol, la farmacèutica MSD Animal Health o la tecnologia Hisense; a més de treballar per a algunes de les associacions més importants del nostre país, com l’Associació de Mitjans d’Informació, ICEA o la interprofessional PROVACUNO.

Per seguir creixent i oferint serveis rellevants, Coonic ha posat en marxa en els últims mesos un pla ambiciós de creixement dirigit a oferir al mercat innovacions relacionades tant amb el món de la comunicació com a l’àrea de la sostenibilitat, la salut, el sector agroalimentari , la informació intel·ligent o la comunicació interna. Les properes setmanes, l’agència ha previst el llançament d’algunes d’elles.

“Seguimos evolucionando contigo”, lema del 25º aniversari
Para Jesús Alloza, CEO de Coonic “No somos una agencia al uso, nunca lo hemos sido y haremos lo posible para que nunca lo seamos. Nosaltres impliquem amb el negoci dels nostres clients com una extensió del seu equip, al que donem suport a l’hora de definir les seves estratègies, plantar creativitats rellevants i comunicar a través dels canals que interessen a les seves audiències. No es pot diferenciar: hi ha que siguin útils, innovadors, resolutius, efectius i implicats. Estem obrint el camí per mantenir-los, de la mà dels nostres clients, al menys altres 25 anys més ”.

Coonic utilitza com a lema d’aquesta campanya pel seu quart de siglo el lema “Seguimos evolucionando contigo #Ytanfrescos”, en el que es reflecteix la mentalitat que sempre ha acompanyat a Coonic. Gràcies a la seva actuació d’innovació contínua, la companyia espanyola prepara la puesta al mercat de nous serveis en la que la tecnologia, els continguts, les noves eines digitals “o les formes revolucionàries de relacionar-nos seran les protagonistes, sense olvidar la contribució social que se exige a nuestros clientes ”, afirma Alloza.

Amplia presència per la geografia espanyola i europea
En l’actualitat, Coonic compte amb una plantilla de més de 70 persones que ofereixen les seves capacitats i competències en la companyia des de tres oficines, situades en algunes de les principals capitals del país, com son Madrid, Bilbao i Màlaga. A més, disposa d’oficines comercials en ciutats com Gijón, València, Castelló o Sevilla. A nivell europeu, desenvolupa els seus serveis en països com Portugal, França, Anglaterra o Alemanya, a més d’integrar equips multinacionals d’agències.

Gràcies a aquest equip de persones, Coonic compte amb una amplia cartera de clients de tota índole “que hem fet arribar fins a on estem” en paraules de Jesús Alloza, des de multinacionals que operen a Espanya fins a empreses de l’IBEX, organismes oficials locals, nacionals e internacionales, o startups que confien en l’agència a l’hora de lograr l’alcance i la conversa que necessiten per generar negoci.