OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

CRESTANEVADA obtiene el sello “Great Place to Work” en España


La empresa de origen granadino, Crestanevada, con oficinas centrales en Cúllar Vega (Granada) y delegaciones en Barcelona, ​​Girona, Madrid, Murcia, Sevilla y Málaga, ha obtingut la certificació “Great Place to Work” que va otorgar la prestigiosa consultora Great Place to Work®, líder en la identificació i certificació mundial de ‘Excelents Lugares para Trabajar’. Dicha certificació determina el nivell de confiança dels empleats i col·laboradors sobre la companyia.

Crestanevada ha aconseguit aquest any 2021 el millor resultat en el ranking “Great Place to Work” de les empreses espanyoles certificades per a la categoria de 50 a 500 empleats i, a més, és la primera empresa nacional del sector de l’automoció que rep aquest galardón. Aquest reconeixement ha estat possible gràcies a les valoracions dels seus col·laboradors (más de 70 a tota Espanya) sobre aspectes com: credibilitat, respecte, imparcialitat, orgullo de pertànyer a l’empresa o la camaraderia.

Francisco García Cerví, CEO de Crestanevada, destaca que “el premi ‘Great Place to Work’ és un reconeixement per al nostre departament de RR. HH. en l’àmbit de la gestió de persones i el bon ambient laboral. Aquest premi és el més prestigiós a l’àmbit nacional i internacional que s’ofereix anualment als millors empleadors del món. Les preguntes més valorades pels treballadors d’aquesta empresa granadina han estat la percepció que tenen sobre els seus responsables, seguida de l’orgull i els especials que se senten per treballar a l’empresa.

La consultora Great Place to Work®, va realitzar un qüestionari global als empleats i elaborar un diagnòstic sobre l’ambient organitzacional, ha otorgat a Crestanevada la certificació “Great Place to Work” com a Gran Lloc per a treballar, un guardó que aporta notables beneficis a l’empresa per: transmetre, identificar i concretar els retocs i les forces; atraer y retener talent; conèixer l’opinió dels col·laboradors i treballadors per aconseguir els objectius empresarials i, per últim, confirmar a les parts interessades que és una organització de confiança que cuida els seus col·laboradors i els seus clients.

Fernando García Moya, director general de Crestanevada, assenyala “que un dels secrets d’haver-nos convertit en una de les millors empreses d’Espanya per treballar és fruit del nostre permanent per generar un bon ambient, un gran equip en l’esforç de convivència professional. Seguint la filosofia Kaizen. Aquesta filosofia incentiva un canvi d’actitud del personal de l’empresa cap a la millora i utilització de les capacitats de tot el personal amb l’objectiu constant de dur a terme l’empresa a l’èxit”.

Treballadors i clients són els dos pilars fonamentals d’aquest concessionari iTECH de compraventa de vehicles de segona mà amb un model de gestió que es denomina Felicitat de Sèrie i la seva principal motivació és la satisfacció dels seus clients. “En Crestanevada ens esforcem per canviar el cotidiano per deixar explotar el potencial que té cada un. Queremos que nuestros empleados sean ellos mismos, pero dentro de unos procedimientos, de una filosofía siguiendo nuestro modelo de gestión Felicidad de Serie”.

EKM Broadcasting