OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

DXC Technology revalida la mayor puntuación en satisfacción del cliente en España


DXC Technology (NYSE: DXC) ha estat reconegut un any més com el nombre d’un en satisfacció del client en la recerca més extensa que es realitza a Espanya sobre proveïdors de serveis de TI. Mantenint la primera posició adquirida el passat any, aquest reconeixement també destaca la posició de lideratge en la capacitat d’integració de solucions de núvol pública, així com l’excel·lència en la seva habilitat per conduir el canvi que conlleva la transformació digital.

El informe de Outsourcing Tecnológico 2021 a España, realitzat per Whitelane Research en col·laboració amb Quint, examina més de 640 contractes de serveis tecnològics en més de 240 de les principals empreses i organitzacions de tots els sectors a Espanya. Els diferents proveïdors de serveis tecnològics han estat avaluats i classificats en base a l’opinió dels seus clients.

“Este logro consolida a DXC como líder en Satisfacción del Cliente y supone un reconocimiento a la entrega y compromiso diario de todo nuestro equipo”, segons Juan Parra, Director General de DXC para España y Portugal. “En un any tan complicat per l’impacte que ha suposat el COVID-19, estem doblement orgullosos d’haver renovat un any més la confiança dels nostres clients i feliços d’haver col·laborat en l’assegurament i la continuïtat de molts dels seus serveis crítics fonamentals per al manteniment i operativa dels seus negocis.”

El informe torna a subrayar la posició de lideratge de DXC en les seves capacitats Cloud. Aquestes capacitats permeten a DXC gestionar les inversions actuals a les infraestructures dels seus clients i proporcionar una ruta per moure part dels seus actius TI a la nube. L’ochenta i el cinc per cent de les empreses enquestades, un punt porcentual més que l’any passat, reconeixen a DXC com un dels principals proveïdors nacionals de serveis de Cloud públic.

“DXC ha revalidat una posició de lideratge al mercat espanyol”, segons Jef Loos, Head Sourcing Research Europe en Whitelane Research. “Els clients reconeixen a DXC per la qualitat dels serveis entregats i la seva capacitat per ajudar a les organitzacions a emprender amb èxit els seus viatges de transformació al núvol”.