OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

El 98% de los trabajadores de Media Interactiva acreditan que es un Gran Lugar Para Trabajar


La multinacional andaluza Media Interactiva, especialitzada en tecnologia i contingut educatiu, ha seguit durant el segon any consecutiu la Certificació com a Gran Lloc per a Treballadors, atorgat per la consultora Great Place to Work®, líder en la identificació i certificació d’Excel·lents Llocs per a Treballar.

Tras un diagnòstic de l’ambient organitzacional, que inclou un qüestionari global de tot l’equip, la companyia ha obtingut aquesta certificació amb un Trust Index del 98%, que corrobora que les persones de Media Interactiva confíen en les decisions dels seus gestors, estan orgullosos de lo que hacen y disfrutan de las personas con las que trabajan.

En concret, dels resultats de l’enquesta, en la que ha participat el 93% de l’equip, se’n desprèn la valoració especial que els seus professionals fan de Media Interactiva com a lloc per treballar per sentir-se involucrats. Així, el 100% dels seus equips valoran positivament les relacions i la col·laboració amb els seus companys, un 99% destaca l’accessibilitat, les competències i la integritat dels managers, i el 97% considera que fa partícip del dia al dia de l’organització. .

Tal i com explica la responsable de Recursos Humans de Media Interactiva, Laura Morillo, “estamos agradecidos y ens sentimos afortunados por haber construido juntos este magnífico equipo humano”. “Les persones sempre han estat al centre de les prioritats d’aquest departament, per comprovar-ho durant dos anys consecutius, a través d’una entitat com a Great Place to Work, que els nostres equips tenen un alt grau de confiança cap a l’organització i la seva organització. líders, és un amic per seguir fent les coses com les estem fent”.

Entre las principales estrategias en materia de RRHH puestas en marcha por Media Interactiva destaca el Proyecto Ítaca, gracias al cual la organización ha sido galardonada en 2020 con el Premio Nacional Empresa Flexible y en 2019 con el Premio Empresa Saludable, atorgado por la consultora CVA y el Observatori de Recursos Humans. Es tracta d’un projecte de canvi organitzacional, de transformació cultural, basat en la neurociència i que inclou nombroses mesures per promoure la salut i el benestar físic, emocional i mental de les persones.

Concebida des dels seus inicis amb vocació internacional, Media Interactiva va ser creada l’any 2011 i està integrada actualment per al voltant de 100 treballadors -de ells, uns 45 són llocs de treball directes. Casi un tercio de la plantilla son dones (el doble de la media del sector TIC en España) donde, siete de cada diez dones ocupan puestos de responsabilidad y además cuatro de cada cinc empleos son indefinidos.

Sobre Great Place to Work
Great Place to Work® és la firma consultora que durant més de 30 anys porta treballant amb empreses de tot el món per identificar, crear i mantenir cultures d’alta confiança i alt rendiment ajudant a les organitzacions a convertir-se en Millors Llocs per a treballar.

Sobre Media Interactiva
Media Interactiva és un grup empresarial líder en tecnologia i contingut educatiu que entrena a més d’un milió de persones a tot el món, des de l’alfabetització digital a l’escola fins a la formació en els últims desenvolupaments de programari que demanen els professionals TIC.

Con sede central en Tomares (Sevilla), cuenta con una plantilla de torno a 100 profesionales (de ellos unos 45 puestos directos) y equipos en España, Estados Unidos, Ucrania e India. Els seus productes i solucions es comercialitzen en 124 països dels cinc continents.

Més informació
www.mediainteractiva.com
https://twitter.com/Med_Interactiva
https://www.facebook.com/mediainteractiva
https://www.linkedin.com/company/media-interactiva/
https://www.instagram.com/media_interactiva/