Icono del sitio OrientaRioja

El leasing de fotocopiadoras un sistema con unas ventajas innumerables, según Ofi-Logic

[ad_1]

Uno de los majores inconvenientes amb el que es pot enfrontar a una nova empresa o una empresa que s’està ampliant i distribuint les seves sedes i obrint noves oficines, és la necessitat de nous ordinadors, perifèrics i equips d’impressió. Per a una empresa incipient, aquests gastos podrien elevar molt i impedir que pugui desenvolupar la seva activitat amb normalitat, per aquest motiu, en moltes ocasions es ven obligades a comptar amb equips menys costosos, les prestacions no són les buscades i el rendiment no és suficient. . Per altra part, els equips que tenen unes prestacions majors i un bon rendiment, poden arribar a ser molts més costosos, el que harà que les petites empreses no puguin comptar amb ellas.

Ofi-Logic, una empresa amb una gran experiència al món de les impressores, aconseja a aquestes empreses a optar per l’arrendament dels equips d’impressió. Ofi-Logic és una corporació que ajuda a les empreses a estalviar en la seva impressió fins al 50% i ho fa mitjançant un estudi previ dels costos d’impressió de l’empresa. Teniendo en compte aquests costos i les necessitats d’impressió de cada empresa, Ofi-Logic posa a la seva disposició solucions molt interessants com la reducció del cost per pàgina o el lloguer o la venda asequible d’ordinadors, servidors i perifèrics.

“El renting de fotocopiadores o equips d’impressió en general pot traer una sèrie d’avantatges que un dia d’avui no coneixen moltes empreses. Amb el renting dels equips l’empresa pot gaudir de tots els equips que necessiten en cada departament a un cost molt menor i amb un manteniment freqüent dels dispositius. Una altra opció molt interessant és el cost per pàgina, el que pot ajudar a estalviar moltes empreses que tinguin un gran volum d’impressió cada mes” explica Ofi-Logic. Algo que suena molt atractiu per a les empreses que vol reduir els seus costos és que gràcies al cost per la pàgina podràs arribar a estalviar fins a un 50% els seus costos d’impressió. Esto se debe a que les empreses no tindran que pagar pels consumibles que gastan, sinó només pel valor de la impressora.

Altres serveis que Ofi-Logic posen a disposició de les empreses és l’assistència tècnica per a qualsevol emergència o averia que pugui existir, un manteniment informàtic (molt necessari per millorar el rendiment dels equips), la veta dels equips i la seguretat informàtica. Per tant, si les empreses busquen tenir al dia la seva tecnologia i optimitzar els seus equips, Ofi-Logic és la clau.

[ad_2]

Salir de la versión móvil