OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

El teletrabajo provoca un aumento de las mudanzas en Sevilla, según Mudanzas Pablo


El teletrabajo canvia l’estructura de moltes empreses. De aquesta forma, ja no és tan habitual la realització de la jornada laboral en una oficina física i amb un horari concret. L’últim any i mig son molts dels empleats que han començat a realitzar la seva activitat laboral des dels seus habitatges. Pese a que l’opció més demandada és un model híbrid, la necessitat de contar amb espais adaptats per poder portar a terme una bona gestió del treball sigue estant present.

Per ello, 1 de cada 4 treballadors que realitzen la seva activitat a distància estan pensant en canviar de vivenda segons diverses enquestes. Les mudances a Sevilla son un servei que es troba en auge, donat que son moltes les famílies que han decidit canviar el seu pis per una casa amb més espai o en llocs més alejats del centre.

A lo largo del próximo año se planea que un 25% de los teletrabajadores dejen su lugar de residencia actual. Entre els principals destins es troben a les zones rurals o aquelles més cercanes a la costa. Concretament s’estima que el 17% d’aquests professionals a nivell nacional canviaran la residència de manera puntual, siendo un 7% los que lo harán de forma permanente.

Els professionals de Mudances Pablo han vist com ha augmentat el nombre de serveis de mudances a Sevilla destinats a realitzar traslladats a zones de camp i vivendes de grans dimensions. Aprovechando zones en despoblació per oferir facilitats als teletrabajadors facilitats per poder trobar en aquests llocs el seu nou habitatge.

Aquest fenòmen està afectant a major mesura als treballadors entre els 16 i els 34 anys, fent els més propicis a canviar de residència per millorar les seves condicions de vida i el seu rendiment laboral.