OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Espacio BIM y Graitec invitan a sacar el máximo partido a Autodesk


La consultora internacional especialitzada en e-learning a través de BIM, VR, AR i MR Espai BIM -espacioBIM.com- i l’empresa líder en solucions d’Autodesk 2aCAD -2aCAD.es-, perteneciente a la multinacional Graitec Group, s’ha unit per oferir un cicle gratuït i en línia de quatre seminaris que darà l’oportunitat, aquest mes d’octubre, a totes les persones interessades de formar-se per sacar el màxim partit a les solucions d’Autodesk i adquirir eines per millorar així la productivitat, l’eficiència i la qualitat en els processos de treball amb metodologia Building Information Modeling (BIM).

Las citas serán los días 5, 13, 19 i 26 d’octubre en horari de 16.00 a 18.00 hores i estaré propici per un expert ponent de Graitec Group: Rafael Rodríguez Richart, Enginyer en Disseny i Organització Industrial especialista en aplicacions d’Autodesk, a més de docent en el Màster de Tractament d’Aigües AIMME i en diferents disciplines de creació de diagrames de fluix. Él guiarà als assistents en interessants i pràctiques sessions sobre càlcul estructural de models de Revit amb Autodesk Robot; armat d’estructures d’hormigó amb Graitec PowerPack Concrete per a Autodesk Revit; detallat d’estructures d’acer amb Advance Steel, de Graitec; e Implementació de la norma ISO 19650 amb Graitec Opentree.

Espai BIM da continuïtat amb aquest cicle de seminaris a la seva proposta per una oferta formativa de qualitat i accessible, que té com a motors el talent i la innovació. Funcionalitat, flexibilitat i eficàcia son els venuts de la metodologia e-learning de la consultora especialitzada en BIM, que compte amb l’aval de l’ACP i de la buildingSMART, en el que l’entreteniment virtual -desde la tècnica basada en el joc de la gamificació– i realitat -desde el treball en proyectos reales– se dan la mano garantizando una experiencia de aprendizaje único en el que el alumno-usuario es protagonista activo y cuenta además en todo momento con el asesoramiento de experimentados arquitectos e ingenieros.

Del nutritiu abanico de cursos i programes que ofereix Espai BIM, destaca el seu màster BIM en línia més exitoso i exigit: el Màster BIM Manager Internacional (+ VR). Con 5 estrelles a Google LLC, accés directe a borsa de treball, triple titulació ja dos certificats amb reconeixement internacional, aquest programa es cursa en un format divertit al que professional, flexible, bonificable i molt pràctic, des d’una plataforma que s’adapta a qualsevol dispositiu.

La inscripció als seminaris de Graitec y Espacio BIM ja està obert a través d’aquest enllaç. Fenc 500 places disponibles per gaudir d’aquesta formació d’accés gratuït amb el vostre contingut, a més, exclusiu en qualsevol moment per als alumnes del màster BIM Manager Internacional (+ VR) d’Espai BIM, considerat per molts experts del sector com el millor màster BIM en línia i primer del ranking del explorador acadèmic OTONAUTA -otonauta.com-.