OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Éxito del II Fórum de Patrocinadores y Colaboradores de IFMA España 2021


El jueves 09 de setembre IFMA España –el capítol espanyol de l’Associació Internacional de Facility Management- va celebrar el seu II Fòrum de Patrocinadors i Col·laboradors d’aquest any, convertint-se en el primer esdeveniment destinat a aquestes empreses, íntegrament presencial que es realitza des de les restriccions provocades per la covid-19.Una data destacada a l’agenda, en la que Marta Sevila -Sponsor de la Comissió d’Esdeveniments-, Marc Blasco -Sponsor de la Comissió de Socis i Patrocinadors- i Rebeca Fdez. Farpón -Gerente-, en representació de tota la junta directa d’IFMA España, compartiren amb els assistents l’evolució de l’associació, els hitos assolits fins a la data, els beneficis que suposaran estar afiliats i, com cierre, les grans propostes i iniciatives de cara al futur per seguir avançant i donant prestigi a la disciplina.

En aquest II Fòrum es destaca la constant evolució i innovació d’IFMA Espanya, així com de les seves 13 comissions de treball, que posen el focus en tres grans pilars: la visibilitat, el respecte i la sostenibilitat. A día de hoy, IFMA España cuenta amb el respaldo de més de 220 empreses (entre patrocinadores, col·laboradores i associades) aconseguint els gairebé 700 afiliats. Uns afiliats que “necessiten ser escoltats. Des de les comissions pretendem donar veu a tots els nostres afiliats, estarem en contacte amb ells per a què puguen expressar en tot moment el que precisament i treballar en conseqüència ”, explica Marc Blasco, patrocinador de la Comissió de Socis i Patrocinadors.

L’objectiu d’IFMA Espanya potencia el desenvolupament professional dels afiliats que integren l’associació, posant en elevació el desenvolupament de la seva activitat laboral. De aquesta manera es consigue posicionar la disciplina, dotarla de prestigi i otorgar la rellevància que merece la figura del Facility Manager. “Contribuïm a donar visibilitat a la disciplina a través de la premsa, posem tots els nostres canals de comunicació i redacció de contactes a disposició de les empreses, així com potenciarem el compartir coneixement, el treball en xarxa i l’ajuda col·laborativa. Ponem en valor la disciplina del Facility Management mitjançant la realització, durant tot l’any, de webinars, jornades tècniques, missatges redondes i altres esdeveniments complementaris per fomentar l’intercanvi de coneixement, experiències i diferents models de gestió ”. Concluye la Gerente de IFMA España, Rebeca Fdez. Farpón.

IFMA España està sempre en constant evolució i creixement. Segueix Marta Sevila, patrocinadora de la Comissió d’Esdeveniments, “el moviment dins de l’associació és molt ampli. Vamos a continuar potenciant el desenvolupament professional de tots els afiliats, defensant i posicionant la disciplina del Facility Management, col·laborant en causes justes i benèfiques, compartint coneixement, premiant les bones pràctiques, realitzant grans esdeveniments per al networking i l’ajuda mútua i oferint tots els nostres canals de comunicació -notícies, revista FMM, redes socials, podcast, etc.- amb la finalitat de visibilitzar la disciplina del Facility Management i mostrar tot el que pot aportar a la societat des de la diversitat, la sostenibilitat i les bones pràctiques ”.

Sobre IFMA España
IFMA España, el capítol espanyol de l’International Facility Management Association, es va crear en gener de 2011. El seu objectiu és promoure el coneixement del Facility Management i del valor afegit que aporta al món empresarial ja a la societat aquesta disciplina. El seu president és Enrique Carrero.

Enregistrar que els gestors d’instal·lacions són professionals encargats de gestionar tots aquells aspectes que hacen que organitzacions i empreses siguin més eficients i productius en oficines, instal·lacions, indústries, i infraestructures públiques i / o privades, etc. independents, Facility Managers d’empreses i empreses proveïdores de serveis, de consultoria o de clients.

IFMA España promou tres línies estratègiques: celebració d’esdeveniments centrats en àrees específiques d’alt interès professional on també pot potenciar el networking; una oferta formativa potent i actualitzada i, en tercer lloc, una aposta per la investigació (Recerca) que aporta valor a tota la comunitat de gestió integral de béns i serveis. Per assolir aquest últim objectiu, IFMA España compta amb diverses comissions de treball especialitzades i que funcionen com a grups de treball col·laboratius en on compartir el coneixement és la màxima principal.

Podeu seguir IFMA España a Twitter @IFMA_spain, a LinkedIn IFMA España i a la web www.ifma-spain.org

Per a més informació:
IFMA España
www.ifma-spain.org

Dossier de premsa

Nota de premsa Esdeveniment Patrocinadors i Col·laboradors IFMA España

Descarregar