OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

eXp Realty alcanza la cifra de 60.000 agentes inmobiliarios en todo el mundo


eXp Realty, una de les immobilitzacions globals de més ràpid creixement i una filial de eXp World Holdings, Inc. (NASDAQ: EXPI), ha superat la xifra de 60.000 agents immobiliaris en tot el món. Aquestes dates representen un creixement del 85% en els darrers últims mesos respecte al 32.403 amb el que es va contar en juliol de l’any passat.

Durant l’últim trimestre de 2021, la companyia ha registrat uns ingressos recents de 1.339 milions d’euros, un increment del 153% amb relació a l’exercici anterior. La companyia es troba immersa en un procés d’internacionalització en virtut del qual ja opera en 18 països: Estats Units, Regne Unit, Austràlia, França, Portugal, Mèxic, Índia, Sudàfrica, Itàlia, Alemanya, Puerto Rico, Brasil, Colòmbia, Israel , Hong Kong, Panamà i, des de fa uns mesos, també a Espanya, que ha designat a Renata Sujto com a director general per al nostre país. Només durant el segon semestre de 2021, el volum de transaccions residencials i comercials completades va assolir els 34.000 milions d’euros, el que es traduirà en un increment del 210% respecte al juliol de 2020.

“El nostre creixement ha de tenir una nostra proposta de valor, centrada en l’agent, el nostre compromís de brindar les millors eines per triunfar”, ha afirmat Jason Gesin, CEO de eXp Realty. “Los agentes están inmersos en nuestro modelo innovador y en el nube, que les belles incentius econòmics claros i una tecnologia i formació inigualables. Iniciar la segona mitad de 2021 amb més de 60.000 agents fija uns ciments sòlids per al nostre creixement continu ”.

eXp, que va tancar el seu últim exercici amb un volum de transaccions a través de la seva plataforma de més de 60.600 milions, presenta un model disruptiu i digital d’agència immobiliària. La companyia dota al seu vermell d’agents de la tecnologia, formació i comunitat necessàries per desenvolupar la seva activitat, i les brinda una estructura de comissions atractives, en què empiezan percibint el 75% de la comissió per cada venda i en què poden rebre el 100 % menys una cuota per transacció i assolir certs umbrals de ventes anualment. Els agents amb els que eXp compten en tot el món també reben accions de la companyia en funció del seu desempeño i poden obtenir ingressos addicionals contribuint a la captació de nous professionals amb els que conformen la seva pròpia força comercial.

Sobre eXp España
eXp World Holdings, Inc. (Nasdaq: EXPI) és la societat holding de eXp Realty, Virbela i SUCCESS Enterprises.

eXp World Holdings i la seva agència immobiliària global, eXp Realty, és una de les companyies tecnològiques del sector immobiliari de més ràpid creixement a nivell mundial, amb més de 60.000 agents repartits per Estats Units, Canadà, Regne Unit, Austràlia, Sudàfrica, Índia, Mèxic, Portugal, França, Alemanya, Puerto Rico, Brasil, Itàlia, Hong Kong, Colòmbia, Israel, Espanya i Panamà, i segueix creixent a nivell internacional.

Com companyia cotitzada en bossa, eXp World Holdings brinda als professionals del sector immobiliari l’oportunitat única de rebre accions de la mateixa en recompensa per aconseguir determinats objectius de producció o contribuir al seu creixement.

eXp World Holdings i els seus negocis brinden una col·lecció d’eines tecnològiques al servei del sector immobiliari i dels bròquers, inclòs un model innovador d’intermediació residencial i comercial, serveis professionals i eines col·laboratives i per al creixement personal. El seu model de bróker en el nube es basa en una plataforma inmersiva en 3D profundament social i col·laborativa que permet als agents estar més connectats i ser més productius.

Per a més informació, visiteu www.expworldholdings.com.