Icono del sitio OrientaRioja

Fetico reelige por amplia mayoría su Ejecutiva federal, Comité nacional y comités territoriales

[ad_1]

La Confederación sindical independiente Fetico ha celebrado la seva primera jornada del X Congrés al Palau de Congresos d’IFEMA, a Madrid, durant la que ha tingut lloc la votació per elegir l’Ejecutiva federal, el Comitè nacional i cada un dels comitès territorials.

A prop d’un miler de membres del sindicat llegados de tots els rincones d’Espanya, els actuals membres de les diferents ejecutives han estat reelegits per una amplísima majoria. En l’elecció de l’executiva federal, les votacions han estat 932 a favor i només 14 vots en contra. Una unanimitat que s’ha repetit en el resta de votacions.

Entre el més destacat de la nova Ejecutiva que venda d’aquest X Congreso, destaca la inclusió d’una nova figura, els responsables de Sector, per atendre les necessitats de quatre dels sectors clau per a Fetic, com a Hostelería, Supermercados, Comercio generalista. , e Industria i Logística; així com una nova àrea de Formación, “nuestro gran reto interno”, en paraules d’Antonio Pérez, secretari general de Fetico, reelegit en aquest Congreso.

Com ha anunciat Antonio després de les votacions: “Vamos a seguir creixent en els propers anys, és inevitable i és una gran noticia per a tots. Pero queremos crecer siempre con nuestros valores, que son la cohesión y la igualdad, y no vamos a traicionarlos”.

Segons les xifres que han donat els vicesecretarios de Fetico Charo Torres i Miguel Amaya, el creixement de delegats del sindicat ha estat del 32,94%, el que significa que és el que ha comptat amb el major creixement orgànic d’Espanya i el consolidat. com el primer sindicat independent del sector privado a España. A més, han destacat la importància de les votacions internes, el creixement dels delegats sindicals a tota Espanya i els 47 convenis col·lectius que han participat en els últims mesos, en empreses de 13 sectors d’activitat.

Com tornar als propers mesos, Antonio Pérez ha destacat l’augment de la capilaritat fora de les grans ciutats, una major atenció als jubilats, prejubilats i desempleados, així com un major creixement en àrees com la tecnologia, la consultoria o les comunicacions.

En aquesta primera jornada, a més de contar amb els discursos dels principals responsables del sindicat Fetico, s’ha entregat el Premio Aequalitas a la ministra d’Igualtat, Irene Montero, i s’ha dut a terme al cap de la firma d’obertura de Fetico a Portugal.

Una segona jornada repleta d’activitats
Durant la jornada d’avui, 15 de juny, es durà a terme diferents moments que convertiran en aquest X Congreso de Fetic en un esdeveniment únic. L’acte d’obertura comptarà amb la presència de la ministra de Industria, Comercio y Turismo, Reyes Maroto; es presentarà la campanya solidària a favor de Ucrania a través de Cruz Roja, amb la col·laboració del grup Nacha Pop, que actuarà durant l’esdeveniment; la Fetico Talks correrà a cargo de Margarita Álvarez, fundadora de Working for Happiness; se celebrarà una taula redonda sobre Tendencias legales y relaciones laborales, con la participación de Juan Pablo Riesgo, Manuel Pimentel, Valeriano Gómez e Íñigo Sagardoy; a més de la intervenció del secretari general de Fetico, Antonio Pérez.

[ad_2]

Salir de la versión móvil