Icono del sitio OrientaRioja

Gaddex levanta 150.000€ en 2021 y se prepara para recibir 300.000€ más

[ad_1]

La Startup barcelonesa, nacida el maig de 2020 i que compte amb múltiples clients a Madrid i Barcelona, ​​ha desenvolupat una eina en format app i web que permet als empleats de les empreses crear plans de forma ràpida i sencilla.

“Los departamentos de Recursos Humanos son muy conscientes del punto delicado en el que se encuentran las relaciones sociales dentro de la organización”.

Tras la pandèmia, els problemes de socialització dins de les empreses es van multiplicar, la cohesió dels equips es va tornar una tarea complicada i el sentiment de pertència de l’empleat cap a l’empresa baixada en picat.

“El moment en el que ens trobem és molt favorable per als projectes com el nostre, els departaments de Recursos Humans, el nostre interlocutor més habitual dins de l’empresa, són molt conscients del punt delicat en el que es troben les relacions socials dins de l’organització. ” senyalan els fundadors.

Des del moment del llançament de l’eina Gaddex no ha parat de créixer, progressant tant en les seves xifres de negoci com en el creixement del seu equip, el que s’integra en un grup de 10 professionals amb una àmplia experiència a les seves respectives àrees.

“El equipo que hay detrás de Gaddex és inmejorable. Som un equip multidisciplinar que ha cregut sobre tot en els departaments de tecnologia i desenvolupament de negoci, en el que els fundadors tenim aquestes ganes i experiència que ens portem a exprimir cada recurs al màxim” dicen des del senyor Gaddex.

“Ja estem aixecant la nostra següent ronda de finançament de 300.000€ que cerrarem el 15 de febrer”.

El futur de Gaddex passa per seguir expandint el seu negoci en altres ciutats espanyoles l’any 2022 i en altres països i continents l’any 2023, per a ell, des de l’equip executiu, tenen clar que és important ser capaç de sumar més clients i retenir als seus usuaris.

“L’expansió de Gaddex segueix el camí que marca en els seus inicis ja que hem estat capaços d’afrontar els retocs que se’ns han posat per delante executant la forma més ràpida i segura possible, algo imprescindible en tota Start-up. Per seguir creixent més ràpid ja estem aixecant la nostra següent ronda de finançament de 300.000€ que cerrarem el 15 de febrer i de la qual tenim compromès un 50%”, afirmen els fundadors.

[ad_2]

Salir de la versión móvil