Icono del sitio OrientaRioja

Grupo Castilla se abre al mercado internacional con la adquisición de Peixe Software

[ad_1]

La firma especialitzada en serveis i solucions de Recursos humans Grup Castilla integra Peixe Software, la seva segona adquisición en menys d’un mes tras anunciar la integració del Grup Conektia tan sols unes setmanes.

Peixe, fundada l’any 2007 amb seu a Vigo, és una empresa tecnològica especialitzada en el desenvolupament i implantació de solucions de control de presència i registre de la jornada laboral al núvol. Cuenta amb una cartera de més de 200 clients, entre ells multinacionals com la marca textil Desigual, i cerró 2021 amb una facturació propera al milió d’euros. La solució estrella, trucada TamTam, utilitzen més de 70.000 persones treballadores a diari a tot el món i registre més d’1 milió de fitxes mensuals. El seu centre de desenvolupament es troba a Vigo i des de Barcelona presta servei a clients públics i privats ubicats a 25 països, amb presència a Amèrica del Nord, Europa, Àsia i Oceania.

Xavier Sospedra, CEO de Peixe, explica que “Juntos podemos combinar la gran especialización de ambas compañías, creando un valor diferencial para el cliente final. Amb aquesta integració reforçem la nostra actuació comuna pel sector i per avançar en la digitalització dels processos de Recursos Humans”. Per la seva part, Justo Torregrosa, Director Técnico de Grupo Castilla subraya que “Los clientes de ambas compañías tendrán ahora a su alcance, una solución 360º en la nube muy completa y robusta. La gestió del temps, integrada amb la nòmina i altres mòduls com el People Analytics, s’està convertint en una pedra angular dels sistemes d’informació de RRHH”.

En un mercat extremadament atomitzat de solucions de control horari, a causa de l’entrada en vigor de la normativa que obliga a les empreses al registre de jornada, arriba aquesta operació, en consonància amb altres moviments corporatius semblants en aquest àmbit. Precisament, les previsions indiquen que aquesta tendència s’accentuarà en els propers anys.

Amb aquesta adquisició, El Grup Castilla també dóna el seu primer pas cap a la internacionalització del negoci i, a la seva vegada, impulsa el creixement previst per a aquest any, amb l’objectiu d’aconseguir els 21 M€.

El Grup Castilla és una de les companyies espanyoles líders en solucions de programari i serveis de coneixement a l’àmbit de la RRHH. Fundada en 1979, inicialment, com una companyia de base tecnològica, ha sabido evolucionar per convertir-se en soci de RR.HH. de seus més de 2.800 clients i, amb aquesta operació, disposa d’un equip humà de més de 290 professionals i una vermella de 22 oficines i repartides per a tot el territori nacional. Cerró 2021 amb 14 milions d’euros de facturació, acumula un creixement de 2 dígits durant els últims 5 anys i espera aconseguir una xifra de negoci propera als 21 milions.

[ad_2]

Salir de la versión móvil