OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Grupo GN relanza DANAVOX, la marca que aporta exclusividad y refuerza la posición de los independientes


El Grup GN relanza la marca DANAVOX. I ho fa d’una manera diferent, en el fons i, conseqüentment, en la forma. En primer lloc, perquè per a ello, la firma danesa ha estat la primera del sector en convocar, de nou de manera presencial, als audioprotesistes de tot el país a la seva presentació.

El lloc elegit va ser una de les hermoses terrasses de l’Hotel RIU Plaza España, amb impressionants vistes a un meravellós atardecer d’estiu, en un esdeveniment obert, d’estil futurista i ple d’optimisme.

Com en cada una de les presentacions del Grup GN, va correspondre a José Luis Otero, director general a Espanya, dar la benvinguda al centenar de professionals de l’audició que va acudir, procedents de tots els racons del país. “Amb DANAVOX, hem proposat fer alguna cosa diferent. És una marca pensada per posar en valor l’experiència i el coneixement del professional de l’audició independent ”, anuncia Otero. Sempre preocupat pel costat humà, el director general subrayó “la necessitat que teníem tots de verns i de recuperar el contacte físic, després de tanta pantalla”.

Correspondia a Alfonso Ríos, director comercial de GN, fer el diagnòstic del mercat, i ubicar-lo en el seu context a la nova DANAVOX. “Los audioprotesistas están habituados a escuchar a sus pacientes que ‘el mismo audífono es 1.000 euros más barato en internet’ o que ‘los de enfrente hacen un 2×1 en el producto’. La realitat actual de l’Audiologia és que el mercat és tremendament agressiu, sobre tot en preus, que alguns fabricants ho estan verticalitzant i que té el foc posat a les marques ”, va explicar Ríos.

DANAVOX arriba per ajudar als professionals independents de l’Audiologia per construir un futur comú amb el relleu de la marca. “La història de DANAVOX, marca pionera en el desenvolupament d’audífonos en Dinamarca, unida a les necessitats actuals de l’audioprotesista, son les claus del nou projecte DANAVOX, que compte amb el suport de GN”, va afegir Ríos.

El director comercial va presentar tots els aspectes del nou projecte que propiciarà la diferenciació i protegiria al independent en el context actual. DANAVOX propiciarà exclusivitat geogràfica per als independents, evitant amb ello les comparacions amb altres marcs dels pacients, afavorint l’explotació comercial i propiciant, a través de diferents ventasses una experiència de compra distinta per als usuaris.

La política de preus és coherent, amb un mateix preu net per a tots els audiòlegs DANAVOX, i amb una estratègia disruptiva en la seva aplicació a l’usuari final, incloent supergaràncies de fins a cinc anys, i serveis addicionals, en diferents trams i graus de col·laboració.

Pensada per recolzar en tots els àmbits a l’audioprotesista independent que no pertanyi a cap grup ni cadena, ofereix un servei de lloguer, consultoria de negoci, desenvolupament de campanyes i un ampli catàleg de solucions de Màrqueting a mesura. Otra de les claus del nou DANAVOX és la formació en àrees clau: sobre el negoci, Audiologia Clínica i sobre producte i programari.

La nova DANAVOX arriba amb un portafoli complet de producte d’última generació, amb auditius recargables i no recargables, a mesura, amb diferència en alguns formats, aplicacions de maneig, i fins i tot amb el nou sistema M & RIE que emula com mai nadie el que havia fet el funcionament natural del sentit de l’oït, amb teleaudiologia i programari propi, i desplegat en quatre marcs: Alya, Barani, Anthe y klar, tal i com s’explica Manuel Yuste, director de producte de Grup GN. El nou concepte, trae, per últim apareix tot un desenvolupament estètic i gràfic de nova marca, quines claus van explicar als audioprotesistes Renata Queiroz.

“DANAVOX va a dar exclusivitat geogràfica a audioprotesistes independents, l’últim en tecnologia, suport continuat i seguiment, i assessoria personal de negoci. Estem molt il·lusionats amb el projecte, i ho hem mimat, perquè pensem que és el que necessitem els professionals del sector en aquest moment ”, resumeix Alfonso Ríos.