OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Herbalife Nutrition hace balance de su programa de Responsabilidad Social “Nutrición para el Hambre Cero”


Herbalife Nutrition i la Herbalife Nutrition Foundation (HNF) han realitzat un equilibri del programa “Nutrición para el Hambre Cero” (Nutrition For Zero Hunger o NFZH, per les seves sigles en anglès), una iniciativa marcada dins de l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 2 de les Nacions Unides, que busca posar fins al hambre en totes les seves formes per al 2030 i aconseguir la seguretat alimentària i una millora de la nutrició. Els resultats del segon any de la iniciativa subrayan la necessitat crítica de recursos alimentaris saludables.

En el món, més de 2 mil milions de persones no tenen accés regular a suficients aliments nutritius, 3 mil milions no poden permetre una alimentació saludable i l’obesitat continua augmentant, segons l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura. S’espera que la població mundial crezca un 43%, és a dir, 10 mil milions de persones per al 2050, i s’espera que la necessitat d’aliments aumente en conseqüència. A través de la iniciativa NFZH, Herbalife Nutrition està treballant amb organitzacions líders sense ànim de lucre per proporcionar recursos, alimentació i educació nutricional a la població i famílies vulnerables, així com a recolzar programes i campanyes d’educació que tinguin un impacte positiu a les persones necessàries.

En aquest segon any de la iniciativa s’han ampliat les organitzacions sense ànim de lucre incloses en el programa, reconegudes pel seu impacte en la lluita contra el hambre, la igualtat i l’accés a oportunitats professionals i millora de la Comunitat. A través d’aquestes associacions i iniciatives, Herbalife Nutrition està treballant per ajudar a erradicar el vestit i oferir una bona nutrició i recursos educatius a la població més vulnerable.

Alguns dels projectes portats a terme dins d’aquest programa han aconseguit progressos importants per aconseguir la igualtat en tots els àmbits i erradicar el hambre en diferents parts del món. Solo a Espanya, amb les ajudes de HNF, Aldeas Infantiles ha pogut donar suport nutricional a 238 nens i atendre a altres 10.846 en tots els seus programes al país durant 2020. La World Food Programme USA (WFP USA) va respondre al huracán Eta en Guatemala ajudant i assegurant la nutrició de més de 70.000 persones i donant suport a aquestes comunitats en els seus esforços de reconstrucció. A Mèxic, l’organització Bancs d’Aliments (BAMX) va proporcionar 30.080 membres de la comunitat més de 30.000 kg d’aliments i Feed the Children va repartir 300.000 menjars i va proporcionar a prop de 8.000 persones recursos essencials addicionals i subministraments educatius a tot EE.UU. Dentro de Asia, la Fundación de la Cruz Roja China (CRCF) formó a 1.500 metges rurals, construïa 13 clíniques en aquestes àrees i distribuïó 16 lots d’equips mèdics mòbils; SOS Children’s Village a l’Índia va donar suport nutricional i mèdic a 555 nens huérfans i van donar més de 400.000 menjars entre l’any i l’agost d’aquest mateix any.

Per un altre lado, el Programa STAR de Nutrició per al Hambre Cero, un programa de 12 setmanes que proporciona una bona nutrició als nens i la forma en hàbits d’alimentació saludables, ha estat llançat a diversos països d’Àsia Pacífic amb múltiples ONG, permetent-ho. ajudar a més de 900 nens en situació de vulnerabilitat a Indonèsia, Malàsia, Filipines o Vietnam.