OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Importantes descuentos para los socios de Cione en la formación Orduna e-Learning


L’acord firmat per Orduna e-Learning i Cione Grup d’ Óptiques, a través de Cione University torna a beneficiar als socis de Cione en la reedició dels dos Cursos d’Especialista Universitari i l’ampliació de cinc a set dels Cursos Monogràfics dirigits a òptics-optometristes que començaran el proper mes d’octubre.

Por el mero hecho de ser socios, los ópticos de Cione tendrán ventajas especiales en la matriculació dels cursos disruptors que proponeu Orduna e-Learning i que aquest any torna, a l’octubre, amb els mismes continguts, però actualitzats a la llum de l’experiència. de les edicions anteriors, de les opinions del prop de 500 alumnes que han completat ja, amb un nivell de satisfacció sobresalient.

El Curso de Especialista Universitario en Patología Ocular, Optometría Geriátrica, Baja Visión y Rehabilitación Visual de Orduna e-Learning surge com resposta a la demanda de formació en aquestes subespecialitats de l’optometria, degut a l’envejecimiento poblacional a nivell mundial. Al finalitzar aquest Curs d’Especialista Universitari els alumnes podran establir les pautes i les estratègies necessàries per ahondar en el maneig optomètric del pacient geriàtric i / o amb discapacitat visual, incloent també revisions sistemàtiques de l’evidència científica, preguntes d’investigació, i una compilació de tots los hallazgos que ayuden a millorar la pràctica clínica diària de l’optometrista especialista en baixa visió i la qualitat de la vida del pacient.

El segon Curso és d’Especialista Universitari en Manejo Optométrico del Control de la Miopía, Aberraciones Oculares y Visión Binocular. Surgió com a resposta a la demanda de formació reglada en el control optomètric de la miopia, una de les pandèmies visuals del segle XXI, per aprofundir en el coneixement de les aberracions oculars d’alt ordre, i en el maneig optomètric dels problemes de la visió binoculars relacionats amb la miopia. A través d’aquest Curs d’Especialista Universitari els alumnes van conèixer l’epidemiologia tant de la miopía simple com el maneig optomètric, i de la miopia patològica; cuáles son los signos de alarma; y métodos del control de la miopía. Al terminar, haurà desenvolupat un coneixement exhaustiu de les aberracions oculars de baix ordre, alt ordre i examen refractiu en pacients amb aberracions d’alt ordre i desenvoluparan eines i habilitats per millorar com a optometristes especialistes en problemes de visió binocular relacionats amb la miopia.

Ambos cursos s’imparten en modalitat semipresencial (85-15%), de nou mesos de durada i tenen caràcter de títol propi a través de la UDIMA amb 20 crèdits ECTS.

Los Cursos de Especialista llegan acompañados de Cursos Monográficos trimestrales de Orduna e-Learning sobre Manejo Optométrico de Control de la Miopía; Patología de Polo Posterior; Baja Visión y Rehabilitación Visual; Prescripció de Prismas; y Visión Binocular-Ambliopía. A més per a aquest Curs Acadèmic 2021-2022, Orduna e-Learning amplia la seva oferta amb el llançament del Curs Monogràfic sobre Solucions ptptiques a Córnea Irregular; y el Curso Monográfico sobre Entornos VUCA. Tots els Monogràfics estan dirigits a professionals que no disposen de tant temps, però que perciben que la formació en àrees específiques com les propostes, pot millorar les seves capacitats professionals, i per tant, el seu negoci.

El òptic-optometrista, un dissenyador de solucions personalitzades
El futur de la salut visual ofereix nombrosos retos i desafiaments per als que convé estar preparats. El treball òptic-optometrista per aportar solucions de valor als problemes i necessitats dels seus pacients i clients, és un dissenyador de solucions personalitzades. Per aquest motiu els cursos d’Orduna e-Learning estan basats en un model VUCA de formació diferencial, que coloca al pacient al centre i permet al professional crear valor, emplenant les destreses humanístiques per complementar les tècniques.

El començament dels cursos d’especialista universitari i els monogràfics va a tenir lloc a l’octubre, per lo que la matriculació està oberta fins al 30 de setembre.

II Concurs de Fotografia per a òptics-optometristes
A més dels descuents en els cursos, Orduna e-Learning i Cione convocan al seu II Concurs de Fotografia per ptptics-Optometristes

Los aspirantes podrán presentar sus fotografías desde el 1 de septiembre hasta el 1 de octubre de 2021, sobre cualquier tema relacionado con la óptica-optometría, en el que és un concurs exclusiu per als socis de Cione.

El concurs té tres premis en forma de beca d’accés a la formació disruptora que pone en marxa Orduna e-Learning, amb la col·laboració de Cione, sobre els retos del futur, ja gairebé present, de l’ Óptica. AQUÍ, SE PUEDEN CONSULTAR LAS BASES COMPLETAS

Per Felicitat Hernández, directora de Comunicació i RRSS de Cione Grup d’ Óptiques, “l’acord amb Orduna e-Learning va començar a ser fructífer des del primer moment. Tots els socis matriculats tant en els cursos com en els monogràfics ens refirien magnífiques opinions sobre la formació. Volem seguir desenvolupant nous capítols d’aquest acord en els pròxims anys ”.

La Dra. Begoña Gacimartín, directora d’Orduna e-Learning, afirma “afrontamos el Curso Académico 21-22 ampliando nuestra oferta formativa poniendo de nuevo el foco en las demandas actuales de los profesionales del sector de la óptica-optometría. L’acord amb Cione Grup d’ Óptiques reforta la nostra idea de sumar sinergies amb els principals actors del sector per oferir una formació disruptora basada en l’excel·lència i la innovació ”.