OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Insight, clasificada como uno de los Best Workplaces in Europe™ de 2021 por Great Place to Work®


Great Place to Work®, l’autoritat mundial en cultura del treball, en col·laboració amb The Economist Group, ha declarat a Insight EMEA com un dels millors llocs de treball d’Europa ™ el 2021 de Great Place to Work, després de que Insight Italia ocupi el lloc 47 a la categoria d’empreses mitjanes d’Europa i Insight UK consiguiera el lloc 26 a la categoria de grans empreses d’Europa.

Aquesta victòria es basa en una sèrie de reconeixements rebuts recentment per Insight per part de Great Place to WorkTM. Aquests inclouen un reconeixement com un dels millors llocs de treball ™ de Great Place to Work el 2020 al Regne Unit, Itàlia i Àustria, així com també són els millors llocs de treball per a dones ™ de Great Place to Work. Insight també ha estat reconegut per Great Place to Work ™ per la seva excel·lència en el benestar.

Según Great Place to Work®, per ser nombrats entre els millors d’Europa, les empreses han de ser, en primer lloc, aparèixer en els primers llocs de les llistes nacionals Best Workplaces ™ de Great Place to Work de tota Europa. Aquest reconeixement es basa en dades d’enquestes confidencials que avaluen les experiències de confiança, innovació, valors de l’empresa i lideratge dels empleats.

Les empreses també son avaluades en base a la qualitat de l’experiència que estan creant en el lloc de treball For All ™, que inclou a tots els empleats, sense importar qui té son o què ha fet. Aquest any, el COVID-19 es posa en primer pla el benestar físic i mental, tant per als empleadors com per als empleats.

Emma de Sousa, presidenta d’EMEA, va dir: “En Insight, la clau del nostre èxit és la nostra gent. Son quienes han ayudado a dar forma a nuestra cultura diversa e inclusiva, vivint i respirant els nostres valors fonamentals de Hunger, Heart and Harmony, tots i cada un dels dies.

Nosaltres enorgullem que, en tota l’organització, reconeixem i valorem les diferents habilitats, perspectives i bagatge personal dels empleats. Amb la difícil situació social i econòmica causada per la Covid-19, el fet de ser reconeguts com un dels millors llocs per treballar a Europa és un testimoni de com els nostres empleats han perdut units durant aquest temps “.

De media, el 85% dels empleats de les empreses que configuren la llista van afirmar experimentar bé en el treball (definit per factors com sentir atendits i creure que el seu lloc de treball és psicològica i emocionalment saludable). En comparació amb aquells que no sempre se senten bé en el treball, les persones que hi ha sonat:

  • 4.4 vegades més susceptibles de voler treballar durant tot el temps.
  • 3.7 vegades més susceptibles de pensar que fomenta l’equilibri entre el treball i la vida personal.
  • 2.8 vegades més susceptibles d’afirmar que les accions dels directius coincideixen amb les seves paraules.

Stefan Tonnon, vicepresident de Recursos Humans d’EMEA, va dir: “La pandemia de la Covid-19 ha tingut un impacte profund en la societat. Des de la forma en què vivim fins a com i on treballem, ha estat un període de transformació per a tots nosaltres. Estoy orgulloso de ser parte de una organización donde la fuerza de nuestra cultura, sustentada por nuestros valores fundamentales de Hunger, Heart and Harmony, es destaca i ha estat reconeguda per Great Place to Work®. Nuestros valores y nuestra cultura nos distinguen de otras organizaciones y eso depende de los empleados de Insight. Si els últims 12 mesos ens han ensenyat alguna cosa, és la importància de garantir que els nostres empleats se sentin comprometits, valorats i connectats. El seu benestar ha estat el més important en cada pas del camí “.

Great Place to WorkTM és l’autoritat mundial en la configuració, manteniment i reconeixement de cultius laborals d’alta confiança i alt rendiment. Des de 1981, han estat reconeguts a les empreses de tot el món per millorar l’experiència dels empleats a través d’una cultura laboral excepcional.

La llista de Best Workplaces in Europe ™ està publicada aquí: https://bestworkplaces.economist.com/

Acerca de Insight
Hoy en día, toda empresa es una empresa tecnológica. Insight Enterprises Inc. proporciona empreses a tots els tamaños de Intelligent Technology Solutions ™ i serveis per maximitzar el valor del negoci del TI. Com a proveïdor global de solucions i serveis d’innovació digital, transformació de centres de dades + Cloud +, Connected Workforce, i solucions i serveis d’Optimització de la cadena de subministrament, formant part del rànquing Fortune 500, ajudarà als seus clients a gestionar amb èxit el seu TI avui ja transformat per el futur. Des de l’estratègia i el disseny de TI fins a la seva implementació i gestió, els seus 11.000 empleats ajuden als clients a innovar ja que optimitzen les seves operacions per dirigir la seva empresa de forma més intel·ligent.

Més informació a https://es.insight.com

Cómo Great Place to Work determina els Els millors llocs de treball d’Europa
Great Place to Work® identifica els Best Workplaces in Europe ™ trobant-se en els empleats sobre els factors clau que crean excel·lents llocs de treball per a tots, i analitzant les polítiques laborals de l’empresa, que afecten a més d’un milió d’empleats a Europa.

Per ser considerades, les empreses han d’identificar-se primer com a destacades a la seva regió local a aparèixer en una o més de les seves llistes nacionals Best Workplaces ™ a Austria, Bélgica, Chipre, Dinamarca, Finlandia, França, Alemanya, Grecia, Islandia, Irlanda, Italia , Luxemburgo, Noruega, Polonia, Portugal, España, Suecia, Suiza, Países Bajos, Turquía y Reino Unido durante 2020 o principios de 2021.

Les empreses es classifiquen en quatre categories de mida: petites (de 10 a 49 empleats); mitgeres (50 a 499 empleats); grans (500+); y multinacionales. Les organitzacions multinacionals també són avaluades pels seus esforços per crear Great Places to Work en diversos països de la regió. Deben aparèixer en menys tres llistes nacionals a Europa i tenir menys de 1.000 empleats a tot el món amb menys el 40% (ó 5.000) d’estos emplaçats ubicats fora del país de la seu.

Acerca de Great Place to Work®
Great Place to Work® és l’autoritat mundial en cultura laboral. Des de 1992, han trobat a més de 100 milions d’empleats en tot el món i han utilitzat amplis coneixements per definir el que fa que un lloc de treball sigui un lloc fantàstic: la confiança. Great Place to Work ajuda a les organitzacions per quantificar la seva cultura i produir millors resultats de negoci per crear una experiència laboral d’alta confiança per a tots els empleats. Sus incomparables datos de referencia se utilizan para reconocer a las empresas Great Place to Work-Certified ™ i els millors llocs per treballar als EUA. i en més de 60 països, incloses les 100 millors empreses per treballar® i les llistes El millor del món que es publica anualment a Fortune. Tot el que ha estat impulsat per la missió de construir un món millor, ajudant a cada organització a convertir-se en un gran lloc per treballar “For All ™”.

Per saber més, visitar greatplacetowork.com i unir-se a la comunitat a LinkedIn, Twitter, i Instagram.