OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Javier Colado, nuevo CEO de GOAL Systems


Javier Colado té una carrera professional dilatada, amb més de 30 anys d’experiència en puestos directius en companyies multinacionals del sector tecnològic, tant a les sedes centrals als Estats Units i a Londres, com a diferents països.

La seva llarga experiència, els seus assoliments professionals i els seus valors personals han estat, sense duda, els motius que han fet que Sistemes GOAL escogiera a Javier Colado per a desempeñar aquesta càrrega important.

Antes de ser nombrado CEO de la compañía, Javier Colado fue SVP Internacional de Everbridge en Londres. Anteriorment, va desempeñó el cargo de SVP de EMEA a Intralinks, també a Londres, i president d’Àsia Pacífic i Japó, a Singapur.

Ha estat director general de SAP Iberia per a les filials de Portugal i Espanya.

Ha treballat en Novell, on ha estat vicepresidente mundial de vendes, i anteriorment a McAfee, Lucent Technologies i Ericsson, companyies en les que ocupaven diferents posicions de gestió relacionades amb vendes, serveis i relacions amb socis.

Enginyer de Telecomunicacions per la Universidad Politécnica de Madrid, ha realitzat nombrosos cursos de postgrau en gestió i administració tant a l’IESE com a la prestigiosa Harvard Business School.

El cargo de CEO en Sistemes GOAL le llega en un moment idóneo de la seva intensa vida laboral.

En aquest sentit, Javier Colado ha expressat que per a ell “és un honor dirigir GOAL Systems en aquest moment tan delicat per a qualsevol empresa, conseqüència de la situació especial de crisi econòmica mundial derivada del COVID”.

“Per ello, ‑continua el CEO de GOAL Systems‑, és, sense duda alguna, un gran reto i una gran responsabilitat liderar aquest nou projecte amb l’objectiu d’aconseguir la major rendibilitat, competitivitat i sostenibilitat, així com el creixement i l’expansió. de la companyia”. Per la seva part, Three Hills Capital Partners (THCP), socio inversor de Sistemes GOAL, ha explicat els motius que li han fet apostar pel nombrament de Javier Colado com a nou CEO de la companyia especialitzada en programari per a la indústria del transport: “La decisió d’aquesta elecció de THCP està basada en la confiança en Colado per desenvolupar un pla de negoci per accelerar el creixement de Sistemes GOAL en l’àmbit de l’optimització, i portar a terme a cabo l’ambiciós i innovadora fulla de ruta que la companyia té en matèria de producte, així com en altres sectors adyacents que permeten accelerar el creixement de les seves capacitats tecnològiques”.

Sistemes GOAL, amb una àmplia experiència en el desenvolupament i implantació de sistemes informàtics amb les tècniques més avançades d’optimització per a les operacions de transport, així un pas més per consolidar la seva posició de lideratge al mercat.