OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Jesús Nuño de la Rosa se incorpora a PANGEA como Senior Advisor


La agencia PANGEA The Travel Store, especialitzada en viatges a mida i amb tiendas a Madrid, Barcelona, ​​Bilbao i València, incorpora a Jesús Nuño de la Rosa com a assessor sènior.

Amb una extensa safata al sector turístic i empresarial durant més de 25 anys, Nuño de la Rosa col·laborarà a la estratègia, diversificació i expansió de la companyia, incorporant-se en un moment clau tant per a l’empresa com per al sector.

A més, oferir-li el seu experiència i coneixements en el sector d’agències de viatge col·laborant en la unió, impuls i transformació del sector. “Estamos convencidos de que Jesús nos aportará su extens conocimiento del mercado, su relación con todos los representantes del sector y su“ know how ”amb l’objectiu d’acollir al sector en aquests moments difícils. Y, amb el lideratge de PANGEA, accelerar el procés de transformació i digitalització que creiem que necessita el sector. Estamos orgullosos de que Jesús se un al nuestro equipo ”, afirma David Hernández, CEO i fundador de PANGEA.

Per la seva part, Jesús Nuño de la Rosa senyala que està molt il·lusionat per poder sumar-se a un projecte com el de PANGEA i seguir així lligat al sector turístic. “Es una empresa que sempre ha brillat gràcies a la seva proposta innovadora, el seu excel·lent equip humà i la seva qualitat en el servei, ponient al client al centre de la seva proposta de valor ”, assegura. “Me alegra tener la oportunidad de trabajar con profesionales de alto nivel en uno de los proyectos más disruptivos del sector, amb una clara aposta per la innovació, la digitalització, la transformació i el creixement de tot el sector”, afegeix Nuño de la Rosa .

Aquesta incorporació és la primera dins del projecte ambiciós que PANGEA ha posat en marxa. Amb el seu pla d’expansió i digitalització, la companyia aposta per la innovació, refutjarà les seves diferents línies de negoci i avança en el seu sòlid pla de creixement dins del sector turístic.

Sobre PANGEA
Fundada el 2014, PANGEA The Travel Store és un cas d’èxit d’empresa espanyola que ha revolucionat el sector dels viatges a través d’un concepte 100% onmicanal.

Compte amb quatre Travel Stores a Madrid, Barcelona, ​​Bilbao i València, espais d’inspiració viatjant amb més de 80 assessors experts en destins que dissenyen una mesura del viatge sol·licitada pels seus viatgers, recomanant només aquelles experiències que coneguen de primera mà i acompanyant-los abans, durant i després del seu viatge. Tot ello amb la millor relació qualitat-preu del mercat, ajudant sempre a transformar i democratitzar el sector.

La companyia compte a més amb altres potents línies de negoci com a viatges d’incentiu, corporatius, receptius, esdeveniments, etc.

Sobre Jesús Nuño de la Rosa
Jesús Nuño de la Rosa és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Complutense de Madrid. La seva carrera professional ha estat vinculada principalment al grup El Corte Inglés, en el que ha desitjat importants càrregues de responsabilitat i del que va arribar a ser president. A més, va ser CEO de Viatges El Corte Inglés durant més de 20 anys, posicionant-se a l’agència de viatges com a líder del mercat espanyol.

Actualment, és president del Consell Social de la Universitat Complutense de Madrid, cofundador de Coventia, membre de la Taula del Turisme, membre del Consell Assessor del Sector Turisme per a KPMG a Espanya, assessor sènior del Grup Inversor Hesperia i conseller sènior del Grup Martínez Hermanos .

Dossier de premsa