Icono del sitio OrientaRioja

Johnson Controls desarrolla el primer Centro de Privacidad de Datos de la industria

[ad_1]

Johnson Controls (NYSE:JCI), líder mundial en edificis intel·ligents, saludables i sostenibles, presenta el seu Centre de Privacitatúnic en el seu gènere, en el que els clients poden conèixer com han estat dissenyades la privacitat i la seguretat de les dades en els productes, solucions i serveis de Johnson Controls d’acord amb les últimes i més estrictas lleis mundials de privacitat i protecció de dades.

“Johnson Controls té una llarga història d’innovació, on la integritat, la privacitat i la protecció de dades són fonamentals per als nostres valors”, va dir George Oliver, president i CEO de Johnson Controls. “El sòlid programa de privacitat de Johnson Controls està reconegut mundialment. Protegim la privacitat i els dades personals dels nostres clients, empleats, socis i proveïdors. No ens limitem a complir amb les obligacions de privadesa de dades, sinó que impulsem la credibilitat i la confiança amb totes les parts interessades per a que sempre fem el correcte amb les seves dades”.

A través del Centre de Privacitat, els clients poden accedir a les Hojas de Privacitat de Dades específiques de cada producte, que demuestran les característiques de Privacitat per Disseny dins dels seus productes i serveis i abordar de forma proactiva les preguntes més comunes sobre privadesa. La plataforma OpenBlue de Johnson Controls, que combina 135 anys d’experiència amb tecnologia de vanguardia, incorpora ara el marc de Privacy by Design.

“En Johnson Controls, creem en la privadesa pel disseny com a base d’un programa de privadesa global eficaç, innovador i flexible”, va dir Sachin Kothari, vicepresident i director de privadesa de Johnson Controls. “Nuestro nuevo Centro de Privacidad, nacido de la colaboración en nuestros Centros de Innovación OpenBlue, es una experiencia de privacidad única y de primera clase para nuestros clientes, proveedores, empleados, reguladores y el público. A través de esta oferta, esperemos establecer un nou estàndard de la indústria en quant a transparència i innovació en matèria de privacitat”.

Johnson Controls també ha aconseguit tres certificacions de privadesa reconegudes internacionalment: el Sello de Privacidad Empresarial, la certificación de Reglas de Privacidad Transfronteriza (CPBR) de la Cooperación Económica Asia-Pacífico (APEC) y la certificación de Reconocimiento de Privacidad para Procesadores (PRP) de l’APEC, totes les seves validades i certificades per TRUSTe.

La certificació Enterprise Privacy demostra el compromís de Johnson Controls amb l’excel·lència en matèria de privadesa, la recopilació responsable de dades i les pràctiques de processament coherents amb la normativa mundial.

La certificació APEC Cross Border Privacy Rules (CBPR) confirma el compliment de la part de Johnson Controls de les normes de privadesa de dades reconegudes internacionalment i la seva capacitat per oferir una millor experiència al client, pràctiques de sostenibilitat efectives i mesures de seguretat respetuosas. A través d’aquesta certificació CBPR, Johnson Controls podrà transferir dades de forma compatible des d’ubicacions regionals a una ubicació globalment accessible i proporcionar suport tècnic remot als clients.

La certificació APEC Privacy Recognition for Processors (PRP) s’encarrega a les entitats que processen les dades personals en el nom dels clients complint amb els més alts estàndards globals de protecció.

“TrustArc felicita a Johnson Controls per les seves tres certificacions, el Sello Empresarial, el CBPR de l’APEC i el PRP de l’APEC, totes les seves validades i certificades per TRUSTe”, va dir Chris Babel, CEO de TrustArc. “Desarrollar programes de privacitat de dades contínues i escalables és un reto davant la constant evolució de les normatives. Al aconseguir aquestes certificacions reconegudes internacionalment, validades i respaldades per l’organització TRUSTe, Johnson Controls demuestra als clients, reguladores, empleats i al públic que és una empresa que avança en matèria de privacitat i que utilitza la millor gestió de la privacitat com a diferenciador, potenciador del negoci i pilar de l’experiència del client”.

Les certificacions i el Centre de Privacitat de Johnson Controls ejemplifican la seva profunda experiència en matèria de privacitat, governança social i medioambiental (ESG), ciberseguretat i protecció de dades. Altres recursos del Centre de Privacitat inclouen:

Per visitar el Centre de Privacitat de Johnson Controls, visiteu www.johnsoncontrols.com/privacy

[ad_2]

Salir de la versión móvil