OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Juan Antonio Álvaro de la Parra recoge el Premio Especial A Tu Salud por la “Gestión de la pandemia”


Juan Antonio Álvaro de la Parra recoge el Premio Especial A Tu Salud por la “Gestión de la pandemia” en la X edición de estos galardones, con los que cada año La Razón reconoce la innovación y el esfuerzo investigador en el ámbito de la sanidad y la Medicina del nostre país. Un reconeixement otorgat a la Fundació Jiménez Díaz per l’esforç, dedicació i eficàcia amb els que l’hospital i tots els seus professionals afronten aquest reto sanitari des que el 26 de febrer de 2020 es confirmi el primer cas de coronavirus del centre. Álvaro de la Parra ha acceptat el galardó de mans de la ministra de Sanitat, Carolina Darias, i el director del periòdic, Francisco Marhuenda, en un acte al que també va assistir el conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, Enrique Ruiz Escudero.

“Es un honor rebre aquest premi, que vol fer extensiu als més de 30.000 professionals de Quirónsalud que han estat al davant de tots els hospitals del grup, ajudant i col·laborant cada dia per gestionar aquesta crisi, que ha suposat un reto per a tots nosaltres , però que també ha sacat el millor de cada un, deixant molt dolor, però també molt aprenentatge “, va dir Juan Antonio Álvaro de la Parra després d’agrair el premi al Jurat dels galardons i felicitar al resta de premiats.

A la Fundació Jiménez Díaz, això s’ha traduït, per una part, en “treball en equip, implicació, professionalitat, solidaritat, valor i humanitat per part de tot el personal que, durant mesos, ha posat del revés les seves vides i sacrificat molts àmbits d’està per prioritzar el cuidat de la salut dels pacients, estar junts a ells i els seus seris desitjats i investigar com avançar en la lluita contra aquest virus, demostrant que poner al pacient al centre del seu treball no és només un lema, sinó una manera de sentir la professió “, va afegir el gerent de l’hospital, afirmant que” aquest premi és per i per al personal “.

Reconociment de la SEPAR a la Unitat de EPOC
Aquest premi es suma al reconeixement reconeixement que la Societat Espanyola de Neumologia i Cirurgia Toràcica (SEPAR) va otorgar a la Unitat d’EPOC de la Fundació Jiménez Díaz en categoria de “Excel·lent”. Una acreditació que posa en valor els recursos materials i humans de l’hospital per realitzar qualsevol tipus d’activitat assistencial, docent o investigadora relacionada amb la prevenció, diagnòstic i tractament de l’EPOC.

Més de 10.000 pacients han passat per la consulta monogràfica d’EPOC de l’hospital en els darrers cinc anys, on valoren tractaments avançats i ofereix una atenció mèdica i d’infermeria d’alta qualitat ja que té totes les tècniques diagnòstiques i terapèutiques per al maneig de aquesta malaltia. La Unitat de EPOC de la Fundació Jiménez Díaz -una de les tres úniques de la red hospitalària madrilenya que ha rebut aquesta acreditació en la categoria de “Excel·lent” – està format per un grup multidisciplinari de professionals sanitaris especialitzats, inclòs personal d’Enfermeria.