OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

La compañía MicroPlanet estará presente en la séptima edición de Farmaforum


MicroPlanet, empresa amb 20 anys d’experiència en el subministrament de productes, equipament de laboratori i serveis associats a les àrees de control de qualitat i producció industrial, de diagnòstic clínic i d’investigació, participarà els pròxims dies 3 i 4 de novembre a la setmana edició de Farmaforum, el Foro de la Industria Farmacéutica, Biofarmacéutica y Tecnologías de Laboratorio, que tendrá lugar en el recinto ferial de IFEMA a Madrid.

A su vez, y de forma paralela a Farmaforum, MicroPlanet participarà en LabForum, el punt de trobada de proveïdors de materials, instrumentació, equips i mètodes per a l’anàlisi i diagnòstic en el laboratori.

La companyia que estarà ubicada a l’estand B-36, mostrarà les millors solucions, productes, eines i serveis relacionats amb el laboratori, destacant dues grans categories: Biociències (productes per a l’anàlisi microbiològic i associats, en control de qualitat industrial, sanitat animal, i seguretat alimentària) e Identificació (productes i eines per a la identificació i l’etiquetatge de productes, en especial de mostres de laboratori). MicroPlanet disposa de la distribució exclusiva al nostre país de fabricants de prestigi internacional com Liofilchem y Brady, com a part del seu catàleg de productes i serveis.

“Nosotros hace mucha ilusión participar por primera vez en el foro más importante de la industria farmacéutica en nuestro país, para proporcionar a los profesionales presenta las diferentes soluciones y las principales novedades de nuestro catálogo de productos y servicios”, senyala Juan Ramon Ortiz, director de MicroPlanet.

Farmaforum 2021
En les seves primeres sis edicions, Farmaforum ha lograt consolidar-se com l’esdeveniment més important de la indústria farmacèutica a Espanya, ampliant la seva temàtica i compartint sinergies amb la indústria biotecnològica i la indústria cosmètica, mitjançant les àrees especials Fòrum de Salut i Recerca i Fòrum Cosmètic. Farmaforum es compon d’un àrea d’exposició i un ampli programa de conferències i tallers. A l’edició d’aquest any, i després de l’èxit recollit el 2019, es celebrarà també la tercera edició del Labforum, una feria complementària i paral·lela a Farmaforum, enfocada a la nova generació de treballs d’investigació o analítica.

Més sobre MicroPlanet
Empresa especialitzada en la distribució de productes i serveis per a laboratoris de microbiologia i control de qualitat industrial.

Des de l’any 2001 distribuïm productes i serveis per al control microbiològic i seguretat alimentària en general, com a productes per a l’anàlisi d’aigües, superfícies de treball, medi ambient, matèries primeres i productes acabats. Igualment, la seva divisió d’identificació integra productes i serveis per a la trazabilitat de mostres en laboratoris d’investigació o de control de qualitat.

La seva missió és facilitar als seus clients les millors alternatives i els millors productes per millorar la Calitat i la Productivitat en el seu treball. Baix aquest lema, aporta solucions a clients de tota la geografia espanyola, amb l’experiència i coneixements en seguretat alimentària d’un equip de persones focalitzades en el servei i sota la norma de qualitat ISO 9001: 2015.