OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

La compra de productos de domótica y “oficina en casa” se dispara con la vuelta al trabajo


Parece que el teletrabajo ha arribat per quedar-se i la volta de les vacances ho ha deixat més que clar. Muchas empresas ya han tomado la decisión de convertir en permanente la decisión provisional de tener a sus empleados trabajando desde casa y se empieza a notar en los patrones de consumo.

Tras un estudi de consum i tendències en les búsquedas realitzades per Compara 100, una web de comparatives i ressenyes realitzades per professionals, se ve una clara relació entre el ja instaurat teletrabajo i la cerca de productes de “oficina a casa”.

Així es ha vist un augment de la demanda en sillas ergonómicas, ordenadores, mesas, monitores, encuadernadoras… I tots els productes que els empleats necessiten ara per poder realitzar la seva activitat com acostumbraban però des del seu llar.

A més, passar més temps a casa junt amb l’augment del preu de la llum ha portat alumento de las búsquedas de productos de domótica como: termostatos wifi o enchufes y regletas inteligentes… Que ayuden a controlar millor el gasto en electricitat.

Parece que este aumento de la tendència en productes d’oficina i domòtica durarà encara un temps ja que encara hi ha treballadors que no saben si tornaran a les seves empreses o seguiran treballant des de casa i estan realitzant les seves funcions amb productes menys adequats per al treball.

Des de Compara100.com recuerdan la importància de cuidar-se en l’ambient de treball i recomanació, al menys, hacerse amb una silla d’escriptori que evita problemes d’espalda si passen moltes hores sentades.

També senyalar la necessitat de escoger correctament els productes que es venen a comprar, per a ell és important informar-se abans de tots els aspectes essencials, pros, contras o criteris que hi ha que tenir en compte d’un producte concret.

“Encontrar productos buenos y baratos es fácil si se sabe dónde mirar, por eso desde nuestra web nos preocupamos en seleccionar lo mejor entre el mejor y realizar guías de compra completa, donde todos los usuarios pueden elegir en relación a sus necesidades”.

Més informació en: Compara100