OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

La desinfección de las oficinas es esencial para la vuelta de vacaciones, según Limpieza Pulido


La pandèmia ha causat que cada vegada més persones són conscients de l’important que mantenen tots els espais desinfectats, així com el rentat i la desinfecció de les mans. Això facilita que els treballs de treball siguin molt més segurs i d’aquesta manera, es pot evitar de forma més senzilla el contagi d’aquest virus que ha posat en peligro tot el planeta. Limpieza Pulido, una empresa proveedora de productos y maquinaria de limpieza de alta calidad, pone un gran énfasis en la limpieza y desinfección adecuada de las oficinas.

“La desinfecció és una part important dels productes que s’ofereixen en Limpieza Pulido. Suministrar productes homologats i efectius per a la desinfecció és la nostra arma per lluitar contra el coronavirus ”, afirma Limpieza Pulido. Al comienzo de la pandemia el teletrabajo ha estat la millor forma possible per evitar el contagi, sense embargament, no totes les empreses poden implementar-se. Per a una desinfecció eficaç de les instal·lacions de les empreses és important seguir un protocol mínim, que les instal·lacions són lliures de persones i sobre tot utilitzar productes homologats que garanteixen la desinfecció.

Aunque los productos de desinfección de Limpieza Pulido son muy efectivos, generalment tots els desinfectants tenen poca duració residual. Es diu, complir perfectament la seva funció de desinfectar, però el seu efecte és temporal i serà necessari tornar a utilitzar per eliminar noves bacteries que hagin contaminat la superfície. Las recomendaciones que da Limpieza Pulido es desinfectar, lavar e higienizar las manos antes, después y cada vez que un empleado utiliza el transporte público, come, fuma o va al lavabo. Limpieza Pulido dispone, en su tienda, de varios dispositivos y dispensadores automáticos de gel hidroalcohólico para evitar al máximo el contacto con las manos de las personas.

A més, és aconsellable que el personal de limpieza mantenga una rutina de desinfecció diària i que aquesta rutina sea plasmada en un horari o agenda per a que cap tarea se escape o se deje en el olvido. La desinfecció s’ha de realitzar amb un producte desinfectant de llei i un altre que mar efectiu per eliminar gèrmens, bacteris, virus i microorganismes de zones comunes com a barandilles, meses, passamans, pomos, brasers de silla, màquines de venda automàtica, etc. individus que utilitzen cada treballador també han de desinfectar-se correctament després de cada ús. Ratones, teclats, mesas individuales, sillas, son elements que no sempre estan compartits, però han de desinfectar-se correctament.