OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

La falta de talento a debate en The MISS “GETTING TO ZERO” by ePower&Building


LA MISS “ARRIBAR A ZERO” by ePower&Building, organitzada per IFEMA MADRID al seu recinte firal, i que es desenvolupa en format híbrid del 16 al 18 de novembre al marc de la Fira Internacional d’Energia i Medi Ambient, GENERAL, i coincidint amb CLIMATITZACIÓ I REFRIGERACIÓN, C&R, està despertant gran expectació en el sector de l’habitatge i l’edificació eficient i sostenible.

El Consorcio, situat a l’estand 4N14, està present i comparte l’espai en el recinte amb empreses de la talla de BMI GROUP, organizador de la jornada i patrocinador Plata de l’esdeveniment, Cypsa, Deceuninck o Persycom Madrid, entre altres. El saló està dedicat íntegrament a mostrar les solucions més innovadores per a la rehabilitació energètica d’edificis, la construcció sostenible, la innovació, la digitalització i els materials més innovadors.

The MISS “GETTING TO ZERO” també inclou un programa de jornades i trobades professionals en La Miss Fòrum, que es desenvoluparà de forma paral·lela. El Consorcio Passivhaus protagonitzarà mañana dia 18 de novembre a les 11:30h la sessió “Talent i Sostenibilidad: relació clau per al futur del sector”, en la que Manuel Medina y Antonio Domínguez, president i conseller general del Consorcio respectivament donaran pas a Carlos Afán de la Ribera de Robert Walters, grup especialitzat en reclutament professional. La ponència es centrarà en els problemes actuals del sector en relació amb la mà d’obra i es tractarà de dar solucions per connectar l’interès del talent amb la construcció sostenible.

The MISS “GETTING TO ZERO” by ePower&Building 2021 és un encuentro promogut per CEPCO, Confederación Española de Asociaciones de Fabricantes de Productos de Construcción, y ASEFAVE, Asociación Española de Fabricantes de fachadas ligeras y Ventanas. Per la seva part, ePower&Building, a la seva última edició celebrada el novembre de 2018, es va registrar uns 90.000 participants professionals i més de 1.600 empreses. GENERA 2020 cerró la seva 23ª edició amb 18.886 professionals i 237 empreses i C&R-CLIMATIZACIÓN y REFRIGERACIÓN, l’any 2019, va comptar amb 374 expositors i va rebre 54.781 professionals.

Sobre Consorci Passivhaus
El Consorcio Passivhaus és una associació sense ànim de lucre que congrega actualment a 24 empreses de l’àmbit de la indústria, de la construcció i de la tecnologia totalment compromeses i disposades a liderar una construcció sostenible, de qualitat i saludable. Des del Consorcio Passivhaus-ECCN es pren com a referència de qualitat l’estàndard de construcció Passivhaus per arribar als edificis de consum casi nul, edificis passius i edificis d’equilibri net o positiu.

La missió i l’objectiu és, per un lado, accelerar la llegada a l’usuari final dels edificis de consum casi nulo-pasivos i, per un altre lado, dinamitzar els actors presenta en el mercat de l’edificació per a que s’identifiqui amb el missatge. i adquieran el mateix nivell de compromís cap a aquesta transformació del sector de la construcció. Es tracta d’un compromís amb les ciutats i els habitants.

El Consorcio Passivhaus ofereix a l’usuari la informació necessària per complir amb les prestacions energètiques, confort i econòmiques exigides en edificis nous i/o rehabilitats de consum casi nul. La màxima de l’associació és apostar pels productes que ofereixen un augment radical del bienestar, del confort, de la salut i l’esgotament energètic a l’usuari. El conjunt d’empreses associades compte amb més de 30 productes amb certificat Passivhaus, estratègies empresarials acords i un volum important d’obra ja realitzada de consum pasivo.