OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Las opiniones de los alumnos sitúan a Implika como centro destacado en FP


Grupo Implika es una red de Centros Oficiales de Formació Professional que també ofereix Cursos Professionals d’especialització.

La seva metodologia combina la teoria i la pràctica, amb un material didàctic en permanent actualització per a que sempre estigui alineat amb les necessitats canviants de les empreses. La prioritat és lograr sempre la màxima ocupació, y en este sentido hay que destacar que 9 de cada 10 alumnes d’Implika logran un emple en els mesos posteriors a la seva formació.

L’experiència professional aconseguida durant les pràctiques i la ràpida inserció laboral son precisament dos dels punts forts que destaquen els alumnes de Implika en les seves opinions. A més dels coneixements específics de cada curs, Implicar el desenvolupament de les habilitats blandes imprescindibles per al desenvolupament professional i ofereix sempre assessorament addicional sobre la creació del currículum o la preparació dels entrevistes de treball.

En Implicar l’acompanyament a l’alumnat va molt més allà de l’obtenció d’una titulació. En Implicar assessor, informar i preparar per superar amb èxit un procés de selecció dins del sector professional.

Pablo Oliveras, estudiant Community Manager i xarxes socials de 29 anys, explica: “Buscaba un bon enllaç amb el món empresarial i laboral i m’implico el que facilitava. En l’empresa on realitza les pràctiques des del primer moment em dieron la confiança i l’oportunitat de meterme en la dinàmica de l’empresa i treballa en projectes reals ”. Pablo va ser contractat per l’empresa en la que va realitzar les pràctiques i avui en dia té amb ella un contracte indefinit.

Més de 5.000 empreses col·laboren actualment amb Implicació com a pont entre el món formatiu i el laboral.

Implika: opinions de los alumnos
A lo largo de los años més de 50.000 alumnes han format professionalment en Implika. Segueix les enquestes de satisfacció, el 99,8% d’ells se senten MUY SATISFECHOS després de finalitzar la seva formació.

A la web especialitzada en educació eMagister un 94% dels alumnes d’Implika recomiendan els seus estudis.

A més de l’orientació a l’ocupació, altres de les ventasses que destaquen els alumnes en les seves opinions sobre Implicar son la flexibilitat, la qualitat de les eines de treball i estudi, el treball de tutoria y el expertise dels professors.

Els coneixements son transmesos de la forma més dinàmica possible. El excel·lent equip professional i pedagògic ha estat clau per convertir Implicar en un referent nacional de la Formació Professional. El seu nivell de compromís i el seguiment ininterromput del progrés de l’alumnat son factors molt destacats en les opinions sobre Implika. La enseñanza para cada alumno es personalizada.

“Hacía varios años que no estudiaba y no sabía si iba a ser capaz de titularme, pero los profesores de Implika y mi tutora me ayudaron en todo momento y me lo pusieron muy fácil ”, explica la ex alumna Laura Núñez.

Centros Implika en ocho ciudades espanyoles
Si es vol estudiar en modalitat presencial, Implika té centres en 8 ciutats espanyoles: Bilbao, Madrid, Barcelona, ​​Alacant, Màlaga, València, Sevilla, Saragossa, Pamplona, ​​Valladolid, Donostia-San Sebastián i Múrcia.

A més, Implica també ofereix una amplia formació de formació en línia. Traslladar el premi al millor centre en línia de formació 2019, Implicar acaba d’estrenar un nou campus virtual que millora encara més l’experiència formativa de l’alumnat.