OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Lefebvre incorpora la tecnología de Signaturit a su solución de Firma electrónica


Lefebvre, empresa líder a Espanya en serveis d’informació i solucions jurídiques per a l’abogat i la companyia, integra en el seu servei Firma els serveis i la tecnologia de Signatura, empresa espanyola líder en serveis de confiança per a la firma electrònica, les comunicacions electròniques certificades i la identificació digital.

La firma permet als usuaris dels productes de Lefebvre agilitzar els processos de negoci en tots els seus departaments gestionant la firma de documentació o contractes amb clients, proveïdors o empleats sense necessitat d’instal·lar cap aplicació i des d’un únic punt. El servei permet una vegada el control en temps real del procés i automatitza les comunicacions per ahorrar temps i facilitar el seu seguiment.

Gràcies a la tecnologia contrastada de Signaturit, Firma Lefebvre certifica fehacientemente les notificacions que s’envien mitjançant correu electrònic o SMS i llegítim que un fitxer no hagi sufrit canvis.

Solucions d’àmbit jurídic com Centinela, programari de gestió de riscos i compliment per a l’empresa, o LexOn, el programari de gestió de despatxos de Lefebvre, ja es beneficiarà el dia d’avui d’aquestes noves funcionalitats.

La col·laboració entre Signaturit i Lefebvre supone dar un pas més en la relació d’ambdues companyies, amb la seva vinculació es remunta a més d’un any i que ha portat als 2.600 empleats del grup editorial al món, a beneficiar-se de les seves excel·lents prestacions de firma. electrònica.

Per a Beatriz Cabrera, vicepresident de Partners i Alianzas Global de Signaturit, “La integració dels nostres serveis a la plataforma d’un líder de mercat com a Lefebvre, pone de relieve un treball bé fet per part d’ambdues companyies, amb un servei excepcional als clients , tant en termes de seguretat com d’agilitat documental. Dos qualitats per les que ambdues companyies hem apostat i que son el secret de l’èxit de la nostra associació ”.

Per a María José Sesarino, directora de Tecnologia de Lefebvre, “contar amb la tecnologia de signatura ens permet escalar diversos peldaños en la prestació del nostre servei als advocats i assessors a Europa i és una palanca perfecta per avançar i afianzar la qualitat de les nostres solucions de programari ”.

Sobre Signaturit
Signatura és una companyia legaltech acreditada com a prestador qualificat de serveis de confiança (QTSP) que ofereix solucions innovadores de firma electrònica, entrega electrònica certificada i identificació electrònica. Aquestes tecnologies faciliten qualsevol procés de firma o comunicació digital, amb plenes garanties legals i de seguretat. Fundada l’any 2013 i participada per Providence Strategic Growth –la filial de creixement capital de la firma líder de gestió d’activitats Providence Equity Partners–, Signatura té actualment més de 3.000 clients en més de 40 països i ha permès la realització de més de 38 milions de firmes a la seva plataforma. Els serveis de confiança de signatura optimitzen el procés de firma, permetent als clients reduir el consum de paper, millorar els seus processos de facturació i contractació i oferir els seus equips una eina que els ajuden a optimitzar les seves tarifes administratives relacionades amb la firma de documents . La companyia ha classificat per segona ocasió en el rànquing del Financial Times 1000. Per a més informació, www.signaturit.com

Sobre Lefebvre
Lefebvre és una empresa que pertany a Lefebvre Sarrut, grup editorial jurídic d’origen francès especialitzat en aportar solucions pràctiques per a l’empresa i els seus assessors en set països europeus. Considerat com l’editorial jurídica líder a Espanya, Lefebvre és l’autora dels Mementos. L’editorial emplea a 450 persones i el 2020 va facturar més de 40 milions d’euros.