OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Marbella será la ciudad anfitriona de la quinta edición de los New York Summit Awards


La prestigiosa gala de premis New York Summit Awards, organitzada per la Fundació ICL (Inspiring Committed Leaders), ja té lloc de celebració: portarà el cap el 19 de novembre a la ciutat de Marbella.

El New York Summit Awards s’ha convertit en els darrers anys en l’esdeveniment més rellevant d’habla hispana a la Ciutat de Nova York. Cada any, la gala premia a líders en totes les disciplines que estiguin impactant i canviant el món. Per a la seva cinquena edició, la gala decideix viajar i aterrizar a Espanya per escoger unes de les seves edicions especials, juntant al millor del món norteamericà, l’hispà i l’espanyol, i premiant a personalitats de primer nivell. El 2022 el NYS tornarà a la Gran Manzana.

Entre els premiats d’aquest any es troben personalitats com el periodista Vicente Vallés; el Departament de Bombers de la ciutat de Nova York; la ex secretaria del Tesoro Público del Gobierno de EEUU, Rosario Marín, o el grup musical Il Divo.

Marbella, a la Costa del Sol, és un entorn únic amb més de 320 dies de sol a l’any, amb 30 quilòmetres de costa i jocs i un bell entorn natural. Aquest any, el NYS tindrà lloc al Palau de Congressos i Exposicions de Marbella, un espai amb infraestructures modernes especialment dissenyades per a albergar convencions, exposicions i tot tipus d’esdeveniments, tant a nivell nacional com internacional.

La Fundació ICL, part del grup empresarial HAC Global, és una organització filantròpica registrada a la Ciutat de Nova York, que treballa per empoderar, elevar i donar una plataforma a la comunitat espanyola per tot el món. Trabaja en los ámbitos de cambio climático, educación para líderes, creando puentes entre el mundo empresarial y los retos sociales y en diferentes proyectos de ayuda humanitaria.

Per a més informació o entrades per a un esdeveniment que contindrà amb magnífiques actuacions musicals, visitarà el web oficial www.nysummit.org