OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

MicroPlanet aportará las mejores soluciones, productos y servicios de laboratorio e industria en Farmaforum


La companyia MicroPlanet participarà els propers dies 3 i 4 de novembre a la sèptima edició de FarmaForum, el principal esdeveniment de la industria farmacéutica en España, que tendrá lugar en el recinto ferial de IFEMA, i que contarà amb presència de més de 200 expositors. L’empresa, ubicada a l’estand B-36, aportarà les millors solucions, productes, eines i serveis relacionats amb el laboratori i la indústria.

“Siguiendo nuestro lema empresarial, la nostra missió en Farmaforum serà l’assessorament i informar de les millors alternatives i dels millors productes per millorar la qualitat i la productivitat en el treball, no només dels nostres clients, sinó dels professionals que visiten el nostre estand. i volem optimitzar els seus processos”, senyala Juan Ramon Ortiz, consultor del sector, y director de MicroPlanet. La compañía cuenta con dos grandes áreas de negocio: la de Laboratori, que inclou productes per a l’anàlisi microbiològic i associats, en control de qualitat industrial, seguretat alimentària i sanitat animal; y la de Identificació, el seu objectiu és facilitar i optimitzar la senyalètica i l’etiquetatge de productes, en especial de mostres de laboratori. “En MicroPlanet coneixem a la perfecció dels processos analítics que es realitzen al laboratori. D’aquesta forma podem assessorar segons els diferents procediments, per aconseguir una identificació correcta, inalterable i permanent de les mostres, independentment del tipus de suport empleat i l’anàlisi realitzada”, afirma Ortiz. Amb una cobertura a nivell nacional, la companyia treballa amb la majoria de centres sanitaris públics i privats, empreses farmacèutiques, biotecnològiques i centres d’investigació i universitaris del país.

“Para MicroPlanet és un veritable lloc, poder participar per primera vegada a la fira farmacèutica més important del país, i estarem encantats de poder rebre al nostre estand als diferents professionals presentats en el cert, per explicar-los personalment com podem ajudar-los amb les nostres propostes, a més de presentar les principals novetats del nostre catálogo de productes i serveis”, conclou Ortiz.

La companyia, que aquest any conmemora el seu vigésimo aniversari, disposa de la distribució al nostre país de fabricants de prestigi internacional com a Liofilchem, Brady, Biocontrol, Mwe, Nissui i Goodfellow, que componen la base del seu catàleg de productes i serveis.

Més sobre MicroPlanet
Empresa especialitzada en la distribució de productes i serveis per a laboratoris de microbiologia i control de qualitat industrial.

Des de l’any 2001 distribuïu productes i serveis per al control microbiológico, identificació de mostres i seguretat alimentaria en general, com a productes per a l’anàlisi de les aigües, superfícies de treball, medi ambient, matèries primeres i productes acabats.

La seva missió és facilitar als seus clients les millors alternatives i els millors productes per millorar la qualitat i la productivitat en el seu treball. Bajo este lema, aporta solucions als clients de tota la geografia espanyola, amb l’experiència i els coneixements en seguretat alimentaria d’un equip de persones focalitzades en el servei i sota la norma de qualitat ISO 9001:2015.