OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Neolith materializa su compromiso con el mercado americano multiplicando sus aperturas


L’obertura segueix a les més recents d’Atlanta (Geòrgia) i Miami (Florida), sumant un total de 9.500 metres quadrats de superfície addicional en centres a l’última. Amb això, Neolith completa de forma directa a través del seu vermell de socis col·laboradors, un total de 35 centres de distribució al país, convertint-se així en la major red de distribución en pedra sinteritzada del mercat especialitzat nord-americà.

“Com que ja anunciem en el nostre pla d’expansió, Estats Units és estratègic i avui estem feliços d’anunciar que estem materialitzant el nostre compromís amb el mercat nord-americà”, comenta José Luis Ramón, CEO del Grupo Neolith, quien continua diciendo, “donde tenim unas perspectives”. excel·lents de crecimientos en el país superior al 50% este año, impulsados ​​por una fuerte demanda de múltiples aplicaciones, especialmente de la decoración de cocinas y baños y el diseño de interior, nuestros baluartes icónicos”.

Neolith dóna resposta així a la creixent demanda que està tenint al país per part de la comunitat d’arquitectes i interioristes, per a la qual cosa la marca disposa d’un equip de disseny especialitzat al mercat nord-americà, creant una línia de disseny, colors i col·leccions. especialment pensades per inspirar al mercat local.

“Esto és sol el comienzo, va a ser una gran transformació i aprofitarem l’enorme potencial que trae. Estats Units està a l’avantguarda de l’arquitectura i el disseny en tot el món, mentre que Neolith és la marca preferida pels arquitectes i dissenyadors més exigents i innovadors del món. Nosaltres complace poder treballar ara, codo amb codo, amb més intensitat que mai, dissenyant i creant espais únics per a viure, i això només es pot aconseguir oferir un excel·lent servei de principi a fin, per a la millor experiència de marca”, comenta James. Amendola, Vicepresident de la región de América del Norte de Neolith.

Argument que se sustenta amb els resultats de l’enquesta realitzada per la companyia a nivell global, on cerca del 90% dels arquitectes i dissenyadors recomanarien Neolith per als seus projectes, per combinar disseny i funcionalitat, així com per ser el més sostenible de la seva categoria. .

La pedra sinteritzada és un valor a la vanguardia i Neolith està a la vanguardia de la pedra sinteritzada. Mentre que els líders mundials, en matèria de medi ambient, avui en dia estan compromesos en reduir les emissions de carboni; Neolith s’enorgulleix d’haver estat la primera empresa de la categoria en convertir-se en “carbon neutral”, treballant decididament a seguir sent la superfície més ecològica i segura, al mateix temps que recolza fermament una economia circular. Per ello Neolith està consolidant el dia els seus programes d’innovació i sostenibilitat dels seus productes, com a mostra de la recent nova tecnologia NeolEAT i la formulació 90R.

Neolith és un producte prestigiós al món de l’arquitectura i l’interiorisme que ha estat reconegut amb premis de gran importància com a Architectural Digest Awards, Interior Design Best of the Year, Architectural Record Products of the Year o los Red Dot Awards, entre altres.