OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Northgate Renting Flexible reafirma su compromiso con las causas sociales


Northgate Renting Flexible, companyia líder en l’àmbit de la mobilitat i pioner en la prestació de serveis de renting flexible, ha renovat la seva col·laboració amb la Fundació Altius amb l’objectiu d’acollir-los en el seu treball d’ajuda als més afectats per l’emergència social del COVID-19[FEMININEAixíNorthgatehaceditdemaneradesinteressadaunadelessevesfurgonetesalaFundacióAltiusperdonarsuportaldesenvolupamentdelasevaactivitatdistribuintalimentsiproductesdeprimeranecessitatalscol·lectiusmésvulnerables

Aquesta acció ha permès col·laborar en el desenvolupament del projecte de la Fundació Altius “1 quilo de ayuda”, una iniciativa amb la que ajudarà a famílies en situació vulnerable i dan cobertura a les seves necessitats bàsiques. Es tracta d’un servei d’ajuda integral a famílies desempleades que han vist fortament afectades per les conseqüències socials de la pandèmia.

Des de l’agost d’aquest any, s’ha entregat més de 560.000 quilos de productes d’alimentació, higiene i limpieza, que han arribat a unes 7.200 persones mensualment, de les quals, 1.900 son menors. Un esforç complet per ajudar a gairebé 2.000 famílies a cobrir les seves necessitats bàsiques, al que suma Northgate amb aquesta col·laboració.

Com a part del compromís amb la societat i col·laboració amb l’entorn, Northgate aporta així la seva ajuda per fer front a la situació d’emergència sanitària i social actual, i que requereixi de la cooperació per part de tots per ajudar a qui més ho necessiti.

Apoyo a los jóvenes con cardiopatías congénitas en colaboración con Menudos Corazones
La iniciativa amb la Fundació Altius es suma a la col·laboració el passat mes d’agost en el ‘Encuentro de Verano para Jóvenes Menudos Corazones 2021’, una ocasió en la que chicos y chicas con cardiopatías congénitas compartieron un espacio de ocio y socialización.

L’esdeveniment va constituir l’activitat central d’aquest any del Projecte per a Joves de la Fundació Menudos Corazones, una iniciativa que l’entitat va posar en marxa per donar resposta a les necessitats emergents dels joves amb cardiopaties congènites i que el 2020 es va impedir per la irrupció del Covid-19.

Ahora, un any després de la llegada del coronavirus, Menudos Corazones va posar en marxa aquesta proposta, que va contenir amb el suport de Northgate. Aquesta edició del encuentro tuvo lugar entre los días 27 y 30 de agosto en el Albergue la Cañadilla, Conca. Allí, els joves poden practicar activitats com piragüisme, paddle surf, senderisme, jocs de taula, etc.

Menudos Corazones ha celebrat poder dar un pas més cap a la normalitat i recuperar espais i temps de reencuentro presencial entre persones amb cardiopaties congènites.

En l’actualitat, s’estima que cada any nacen a Espanya unes 4.000 persones amb aquesta patologia crònica. Afortunadament, gràcies al treball d’investigació ja sobre els avenços en tecnologia mèdica, cada dia les tasques de supervivència augmenten, pel que afecta a nens, però també a adolescents, joves i adults.

Para Begoña López, Gerente Regional de Northgate, “es dóna suport a aquestes causes és una de les nostres prioritats com a companyia. Projectes com el de la Fundació Altius han demostrat ser un autèntic salvat per a moltes famílies després de la pandèmia. De igual manera, la Fundació Menudos Corazones ajuda un dia a les persones amb cardiopaties congènites per a què es desenvolupin la seva vida de la millor manera possible. Per tot això, és un plaçador per a nosaltres poder contribuir i donar visibilitat a aquells que ajudin als que més el necessiten ”.

Sobre Northgate Renting Flexible
Northgate Renting Flexible és la filial espanyola de Redde Northgate PLC, una multinacional britànica fundada el 1981 que cotitza a la borsa de Londres (NTG). Està considerat l’alcalde majorista europeu i espanyol de vehicles comercials i industrials per a empreses, així com el pioner i especialista en renting flexible. Actualment, compte amb una plantilla de 1.200 professionals, una flota amb més de 55.000 vehicles, a prop de 10.000 clients, l’alcalde vermell de tallers propis del sector i una amplia vermella de delegacions en totes les CC.AA., incloses Canàries i Balears. La qualitat del seu servei, així com la seva capacitat de resposta, converteix a Northgate en un gran altre professional per a pimes i empreses, per quant es ajustarà a les necessitats i demandes dels negocis. Per a més informació, visiteu www.northgate.es.