Icono del sitio OrientaRioja

OK Mobility abre su primera Store de ciudad en el Passeig de Gràcia de Barcelona

[ad_1]

OK Mobilitat ha obert el seu primera Store de ciudad en Passeig de Gràcia, Barcelona. Se tracta d’un nou model d’oficina revolucionari que posa a disposició dels clients tots els serveis de mobilitat de la companyia en un mateix punt d’atenció. Esta Store es suma a les dues oficines que l’empresa de mobilitat global té a la ciutat comtal, una en les inmediacions de l’estació de tren de Sants i una altra al costat de l’aeroport del Prat; ja les quatre oficinas urbanas situadas en el centre de algunas de las principals ciutats espanyoles, com fill Alacant, Madrid, Sevilla i Saragossa.

La nova botiga, que està començant a rebre els primers clients, es troba ubicada al Passeig de Gràcia, entre el barri La Sagrera y Plaza Cataluña, ya tan solo dos minutos del parking subterráneo de Passeig de Gràcia. Baixo un nou concepte més proper i innovador, OK Mobilitat posa a disposició dels clients tots els seus productes i serveis de mobilitat, que pasan por el lloguer, la compra i la venda de vehicles, amb una disponibilitat destacada de models Premium; en línia amb l’objectiu de la companyia d’ir augmentant la seva flota premium i top premium amb les marques més exclusives del mercat.

El CEO de OK Mobility, Othman Ktiri, afirma que “implantem aquest nou model d’oficina en la nostra intenció reforçar el vínculo y la proximidad con nuestros clientes, potenciant l’atenció personal i posant a la seva disposició tots nuestros serveis per als nostres clients puguin triar en cada moment el tipus de mobilitat que necessiten”. “Un nou concepte que pretenem fer extensible a les més de 47 oficines que OK Mobility té distribuïdes per les principals ciutats de Espanya, Itàlia, Portugal, França, Alemanya, Grècia i Malta”, añade Ktiri.

En cuanto a la ubicación, “elegimos Passeig de Gràcia per ser un enclave estratègic de Barcelona a causa de la gran cantidad de residents y turistas nacionales e internacionales que pasan por allí cada día; al nostre objectiu de seguir atenent a las peticiones de nuestros clientes de incrementar nuestros servicios de movilidad en el centro de las ciudades. Esta és la primera de moltes obertures que des d’OK portarem a cabo a les principals capitals europees, en la nostra intenció d’apropar-nos a les masses crítiques de consumidors i de seguir treballant per a aquest 2022 movilidad vuelva a ser sinònim de llibertat”, añade Ktiri.

Amb aquesta nova obertura, OK Mobility continua avançant en el seu estrategia d’expansió geogràfica, uno de los ejes principales del Planifica #OKOnTheRoad; hoja de ruta de la compañía para los próximos años.

[ad_2]

Salir de la versión móvil