Icono del sitio OrientaRioja

OK Mobility aterriza en Montenegro y Serbia y ya está presente en 10 países de Europa

[ad_1]

OK Mobilitat accelera de manera exponencial su expansió internacional en los principales destinos turísticos europeos con la entrada en dos nous països, Montenegro i Sèrbia. Concretament, l’empresa de mobilitat global obre tres noves Botigues OKdos en el aeropuerto de las ciudades montenegrinas de Podgorica i Tivat; i una tercera dins de l’aeroport de la capital serbia, en Belgradoy lo hace a través del modelo de franquicia, como viene operando en Grècia i Malta.

El aeropuerto de Podgorica, con 1,3 milions de passatgers el 2019, és el principal aeròdrom de Montenegro tant per pasajeros com per operacions. Y en el cas del aeropuerto de Tivatés el segon del país per volum de tràfic y el 2019 també va augmentar els 1,3 milions de passatgers. Per la seva part, l’aeroport de Belgradoel més important de Sèrbia, va rebre el 2019 més de 6 milions de passatgers.

El Director d’Expansió d’OK Mobility, Víctor Gómez ha celebrat que “dos nous països se sumen a la llista de destins on OK Mobility està present i, de nou, en localitzacions de gran atractiu turísticsector en el que contam amb gran experiència i que ens va permetre atender amb totes les garanties les demandes dels nostres clients”.

Per la seva part, el CEO d’OK Mobility, Othman Ktiri he mostrat l’orgull que suposo per OK “passar en apenas tres anys de contar amb OK Stores únicament a Espanya a disposar en l’actualitat de més de 50 botigues a 10 països europeus. Un creixement que en aquest cas ve acompanyat de la mà d’un partner local experimentat que ha confiat en OK Mobility i que demuestra la fortaleza que la nostra marca està adquirint a nivell internacional. Una ampliació que estem portant a terme de manera sostenible i eficient, consiguiendo de forma molt ràpida que un 25% de nuestros ingresos provengan de fuera de España. El nostre Planifica #OKontheRoad contempla, a més, seguir expandint-nos a nous països tant dins com fora d’Europa”.

Amb aquestes noves obertures OK Mobility està presentes ja en 10 països europeus: Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, França, Grècia, Malta i Croàciaa los que ara se suman Montenegro i Sèrbia.

Ja és possible realitzar reserves de lloguer de vehicles a Podgorica, Tivat i Belgrado a través de okmobility.com.

[ad_2]

Salir de la versión móvil