OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Pall-Ex Iberia celebra su X aniversario


El passat viernes 17 de septiembre, Pall-Ex Iberia celebró su X aniversario en el hub de Sant Fernando de Henares (Madrid), al que van assistir més de 100 socis i societats a més de l’equip de Pall-Ex Iberia, representants de Damm i els partners de Pall-Ex Regne i Pall-Ex Rumania, i que conté amb totes les mesures de seguretat sanitàries.

La celebració va començar amb una visita guiada a les instal·lacions de San Fernando de Henares (Madrid), inaugurades fa només un any, que compte amb 12.000 m2 per a la seva activitat de cross-docking (tècnica que ajuda a optimitzar el temps d’emmagatzematge, fent inexistent o molt limitat. arribo, és venda directa als clients) i des de la que gestiona la nova divisió de temperatura controlada. Una gran aposta de Pall-Ex Iberia que es converteix a la companyia en pionera en el sector en el transport de mercaderies paletitzades en el rang de 2 a 8 graus positius durant tot el trànsit.

Jaume Bonavia, director general de Pall-Ex Iberia; Sergi Tomás, director gerent de Pall-Ex Iberia; Pedro Marín, subdirector general i director d’operacions de Damm y Kevin Buchanan, conseller delegat del grup Pall-Ex, va presidir l’acte que també va contenir amb un homenatge molt especial a Enric Estruch, que va cedir la seva càrrega a Sergi Tomás després d’estar al davant de la companyia des de la seva creació el 2011.

“En juny de 2011, dimos el pistoletazo de salida a Pall-Ex Iberia con 29 socios y ahora contamos ya con una red de 64 socios y socias. Sin vuestra labor no habríamos podido posicionarnos como el principal rojo exprés de mercancía paletizada ”destacava Bonavia de los diez años de historia de Pall-Ex.

Por su parte, Marín recalcó que “la logística ha estat i és clau per a Damm, integrant a Pall-Ex Iberia dins de la companyia, el que ha estat un gran acert i ens ha fet més forts al mercat, i convertint la logística, en el context de la pandèmia el 2020, en un pilar clau del nostre negoci. A més, encaramem retos com la transformació digital. Pall-Ex Iberia és sinònim de qualitat, eficiència i competitivitat i farà front a l’evolució necessària en la trazabilitat dels envíos, les noves oportunitats del 5G i altres factors per seguir millorant cada vegada més els seus serveis; la sostenibilitat, on el paper de Pall-Ex Iberia és clau havent aconseguit aquest any la primera Estrella Lean & Green per la reducció en més d’un 30% de la seva huella de carbó i on avança per aconseguir la neutralitat climàtica; y la transformació dels mercats, on el comerç electrònic és un gran motor per al sector logístic i s’ha convertit en una tendència creixent en el darrer any ”.

Asimisme, Tomàs posat la seva mirada en el futur de la companyia: “Veo una empresa il·lusionada, fiel al seu estil professional, cercana, comprometida, amb un marcat ADN exprés en tot el que realitza, amb un llarg recorregut per delant i el ret de cada dia millors ”.

A més, Bonavia, Marín y Tomàs destacaron y agradecieron el gran trabajo realizado por todo el equipo de Pall-Ex Iberia sin el cual el proyecto no se hubiese podido llevar a cabo y gracias a cual Pall-Ex Iberia se ha convertido en un referente nacional en el transporte de mercancía paletizada.

Per finalitzar la celebració, tots i totes els assistents van poder gaudir d’una cena i del show del mentalista Pablo Raijenstein.

Sobre Pall-Ex Iberia
Pall-Ex Iberia, red de distribució expressa de mercaderia paletitzada fundada el 2011, disposa actualment de 64 delegacions repartides per la Península Ibèrica, 1 hub central a Madrid (San Fernando de Henares) i 4 hubs regionals a Sant Esteve Sesrovires (Barcelona), Zaragoza, Valencia y Jaén que permiten cumplir con unos plazos de entrega de entre 24 y 48 hy con múltiples formatos de palet.

A su red nacional se li añaden los servicios internacionales ConnectEurope, que ofereix cobertura a més de 22 països, i ConnectWorld per enviaments al resto del món, amb salades semanals, despatx d’aduanes i assessorament en transport marítim. Des del 2019, és membre de la iniciativa Lean & Green, plataforma europea de col·laboració impulsada a Espanya per AECOC i va dirigir a reduir les emissions associades a la cadena de subministrament. Y en mayo de 2021, Pall-Ex Iberia va rebre la seva primera estrella Lean & Green gràcies al seu compromís per reduir les emissions de CO2, tenint logrades reduccions en més d’un 30% en el període 2018-2020; i disposa del certificat ISO9001: 2015, otorgat per AENOR, que acredita la qualitat del seu treball i un treball que va en una única línia: assolir l’excel·lència i oferir un servei totalment orientat a la satisfacció del client.