Icono del sitio OrientaRioja

Pese al contexto inflacionista, Cione mantendrá sus precios en el primer semestre de 2022

[ad_1]

Cione Grupo de Ópticas ha comunicat als seus associats que va a mantenir els preus del seu estoc de producte el primer semestre de l’any 2022.

En un context alcista en el que la inflació interanual es va disparar al desembre al 5% a la zona euro, i a Espanya fins al 6,6%, amb el preu de l’energia marcant màxims històrics, “com a empresa decana del sector, la responsabilitat de Cione és la de mantenirse al lado del óptico, apoyándole siempre, y especialmente cuando más falta le hace”, assenyala Miguel Ángel García, director general de Cione.

Així, i al mateix temps que va ocórrer en els primers dies de la pandèmia, “somos conscients de que el óptico necesita buenas noticias al inicio de cada exercici, y que, en situaciones complicadas, tenemos que sumar esfuerzos para salir adelante”, continua García.

Per això, Cione vuelve a posar al servei dels socis el seu poder de negociació conjunta per mantenir els preus dels seus productes i serveis en el primer semestre de l’any 2022. “Cione no sube los precios”, remarca el director general, algo que inclou el preu imbatible de la seva gamma de lents monofocales de stock.

Grupo Cione es va fundar a Madrid l’any 1973 fruit de l’esperit emprenedor i associatiu dels seus socis fundadors: òptics independents que apostaron per l’esperit de servei compartit amb el fin de donar cobertura al sector de la salut visual i auditiva. El seu objectiu era atender les necessitats en aquests àmbits dels usuaris i els empresaris del sector.

Actualment, com a grup consolidat en el sector òptic amb més de 1.000 òptiques, opta per un servei diferenciat amb “marques pròpies”: pilar de rendibilitat de les òptiques i centres auditius i a més afavoreix el creixement del Grup de forma armonitzada amb el desenvolupament dels seus proveïdors i aliats. En aquest sentit, Grup Cione disposa de múltiples línies de productes i serveis que ofereix a través dels seus socis, els quals a més tenen la possibilitat de ser identificats a través del grup d’imatge. Primera òptica.

[ad_2]

Salir de la versión móvil