OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

POLARIS DATA explica la importancia de la protección de datos en las empresas


La protecció de dades ha adquirit una importància vital entre les empreses sobre tot per l’auge de les redes socials i el món virtual. Contar amb una companyia especialista en aquesta matèria és fonamental per estar al dia de com funciona la legislació.

La Ley Orgánica de la Protección de Datos, el que pretén en aquesta legislació és regular la obligació de tota empresa i / o treballador autònom a garantir la seguretat de les dades personals del client i evitar així l’obertura d’inspeccions per part de la Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Protegir els dades personals és un dret fonamental que tenen els ciutadans a controlar, disposar i decidir sobre el tractament dels seus dades personals. Quan es tenen dades, és qualsevol tipus d’informació que permeti identificar inequívocament la persona.

La recopilació de tots aquests dades i el possible ús inadecuat ha suposat que en el cas de cada país elabore la seva pròpia llei de protecció de dades personals, en el cas d’Europa tots vertebrats pel RGPD.

Anna Torner, CEO de Polaris Data, afirma que “en Polaris Data donem la tranquil·litat legal necessària per a que les empreses estiguin segures amb el Reglament de protecció de dades”. A més, afegeix que “els nostres clients saben en tot moment com avança la seva adaptació i els seus passos a seguir”.

Contar amb una empresa especialista en el Reglament de protecció de dades garantitza una sèrie de beneficis com evitar sancions per part de l’autoritat de control, millorar la credibilitat empresarial davant dels clients, implementar una millora en la seguretat de l’empresa, evitar que les dades personals passin per totes les mans i aconseguir nous contractes.

Polaris Data forma part d’un grup d’empreses del sector de la formació i la consultoria en Recursos Humans ”, explica Anna Torner, que conclou assegurant que“ contem amb un equip de professionals i amb un clar enfocament al client ja la Calitat, per oferir una òptima adaptació a la nova legislació ”.La protecció de dades ha adquirit una importància vital entre les empreses sobre tot per l’auge de les redes socials i el món virtual. Contar amb una companyia especialista en aquesta matèria és fonamental per estar al dia de com funciona la legislació.