Icono del sitio OrientaRioja

POLARIS DATA recuerda que el 7 de marzo es la fecha límite para implementar planes de igualdad

[ad_1]

Los Planes de Igualdad son totes aquelles mesures establertes per a qualsevol empresa amb la finalitat d’aconseguir la igualtat de tracte entre les dones i els homes. L’objectiu principal és acabar amb la discriminació per raó de sexe en l’àmbit laboral.

Siguiendo lo dispuesto a la DT 12.ª de la Llei Orgànica 3/2007 per a la igualtat efectiva de dones i homes, després de la modificació realitzada en el seu moment pel Reial Decret-ley 6/2019, d’1 de març, de mesures urgents. per a garantia de la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes en l’ocupació i l’ocupació, s’ha fixat un període transitori fins a març de 2022 per a l’aprovació de plans d’igualtat a les empreses en funció del nombre de persones treballadores en plantilla. .

A l’origen d’aquesta regulació s’ha reduït de 250 a 50 el nombre necessari de persones a la plantilla d’una companyia per a la mar obligatòria. negociació d’un pla d’igualtat. És important recordar que, anteriorment, només era obligatori per a empreses de més de 250 persones en plantilla.

Anna Torner, CEO de Polaris Data, explica que “en Polaris Data donem un servei integral que ens permeten garantir la rapidesa de resposta per implementar Planes d’Igualtat, en els temps límits establerts per la ley”.

Los Planes de Igualdad que elabora Polaris Data garantir el compliment de la legislació i evitar possibles sancions, tenir prioritat en licitacions i subvencions, obtenir un millor posicionament de l’empresa, millorar l’entorn laboral, prevenir conductes discriminatòries i complir amb els objectius de desenvolupament sostenible.

Dades Polaris cuenta con dos tipos de Planes de Igualdad: Uno para empresas de menos de 50 trabajadores y otro para más de 50 trabajadores. “Cada uno de estos dos Planes de Igualdad están preparados para ser implementados con rapidez y empezar a cumplir con la normativa vigente”, assegura l’equip de Polaris Data.

[ad_2]

Salir de la versión móvil