OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Rakuten nombra a Cédric Dufour nuevo CEO de Rakuten TV


Amb més de 20 anys d’experiència al detall i digital, Dufour va arribar a Rakuten fa ara 5 anys. Durant aquest temps ha ocupat diversos punts de responsabilitat en tot l’ecosistema d’operacions en el mercat EMEA. Entre ells destaquen el director d’operacions de Rakuten França i el director general d’Open E-Commerce Europe. Com directiu destacat dins de l’equip de gestió de Rakuten Europe ha desitjat també un paper fonamental en l’establiment de les plataformes de compra i fidelització de Rakuten en tota Europa.

Dufour cogerà el testigo de Jacinto Roca qui després de 10 anys al davant de RakutenTV deixarà el seu lloc a finals d’octubre per emprendre nous projectes professionals. Rakuten quiere agradecer a Jacinto, no solo sus 10 años al frente de RakutenTV, sino también su compromiso, pasión y contribución al continu crecimiento de Rakuten.

“Estoy muy contento de ser el nuevo CEO de Rakuten TV y coger el testigo del seu fundador, Jacinto Roca, qui no només ha construït un negoci sòlid i sostenible, sinó que una marca reconeixuda pels fanàtics del cinema a tota Europa. Amb Jacinto l’empresa ha viscut un viatge emocionant, des dels primers dies de Wuaki TV, passant per la coalició amb Rakuten i l’expansió a 43 països. Le deseo todo lo mejor y espero trabajar con él en esta transición ”, assegura Dufour.

Per la seva part, Jacinto Roca, assegura que “la visió de Rakuten TV sempre ha estat brindant la millor experiència cinematogràfica possible en els salons de les cases de cada un, i amb Cédric, l’empresa no només gana un líder amb experiència, sinó algú que vive y respira internacionalización. Cédric coneix perfectament què és la satisfacció del client, un dels principis d’èxit més valiosos de Rakuten ”.

“Rakuten TV és i sempre ha estat un pilar fonamental per a l’èxit regional de Rakuten i estoy convencit de que Cédric entengui la varietat i la relació de serveis que ofereix Rakuten. Aportarà a més el seu coneixement del món del comerç electrònic per fer de Rakuten una empresa encara més interactiva en els ecosistemes mòbils i digitals, i millorar l’experiència de l’usuari per als consumidors de tota Europa i més allà “, conclou Roca.

Rakuten TV continuarà brindant en aquesta nova etapa noves experiències d’entreteniment a través del seu negoci de contingut digital. Rakuten TV és una de les plataformes de contingut VOD (Vídeo Bajo Demanda) líders en Europa i recentment ha afegit una selecció de canals enfocats en menjar i gastronomia, augmentant així la riquesa de canals gratuïts amb publicitat disponible per als espectadors.