Icono del sitio OrientaRioja

Rentokil Initial adquiere Laboratorios Lokímica

[ad_1]

Rentokil Initial, la multinacional especializada en serveis d’higiene ambiental, ha anunciat l’adquisició del 100% de Laboratorios Lokímica, especialista en serveis de control de plagues per a les administracions públiques, mixtes i grans empreses privades de tota Espanya, amb el que es consolida com a líder en el mercat de la higiene ambiental per volum de negoci, implantació i nombre d’empleats.

Es tracta de la major adquisición realitzada per Rentokil Inicial fins a la data. Amb més de 300 empleats i 15 delegacions repartides per tot el territori nacional, Lokímica supera els 13 milions d’euros de facturació. En els seus més de 40 anys d’activitat, l’empresa alicantina ha aconseguit una forta implantació al sector públic i és líder en serveis especialitzats per a l’administració. Els accionistes de Lokimica han contat amb Deloitte com a assessor global i financer de l’operació, així com amb Broseta Abogados com a assessor fiscal i legal.

Esta operación es clave en la estrategia de crecimiento del grupo Rentokil Initial, que planea superar los 100 millones de euros de ingresos para 2026. Esta adquisición es suma a las otras cinco realizadas a partir de 2020, como la de Euroservhi, Hermo Tratamientos Medioambientales, Deterco o Seranca.

“Rentokil Initial busca créixer tant de forma orgànica com a través de la integració de companyies. Lokímica té un model de negoci complementari al nostre, molt enfocat en propostes de valor personalitzades per als grans clients i una ferma aposta per la investigació. La integración permitirá a ambas empresas potenciar nuevas oportunidades de crecimiento, tanto en el sector público como en el privado y, en especial, en grandes compañías” ha explicat Joaquín Atienza, director general de Rentokil Initial España.

Para Noé García, gerente de Lokímica, “la solidez financera, la implantación uniforme y la amplitud de servicios son fundamentales para afrontar el futuro con garantías de crecimiento y estabilidad en nuestro sector. En aquest sentit, l’adquisició de la companyia per part de Rentokil Initial ens assegurem un futur brillant i les millors sinergies gràcies a la unió de dues grans empreses”.

Tras la compra, Rentokil Initial es posiciona com a empresa líder en higiene ambiental al mercat espanyol, assolint prop de 70 M € de facturació i superant els 1.100 empleats a Espanya. Lokímica es manté com una unitat de negoci independent i seguirà operant en el mercat igual que fins a la data.

[ad_2]

Salir de la versión móvil