OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

SANTIAGO CARMONA inaugura nuevas oficinas y mantiene su colaboración con la consultoría de empresas CEDEC


La empresa va pertànyer a un grup empresarial format per tres societats: SANTIAGO CARMONA, SA, ARIDOS EL CASTILLO, SA i ALABASTRO INVERSIONES INMOBILIARIAS, SL, que han unit els seus esforços amb l’objectiu de crear sinergies entre els. Y en este sentido, y para conseguir una mayor presencia y proximidad con sus clientes, recientemente han inaugurado unas nuevas oficinas en el centro de la ciudad de Córdoba.

SANTIAGO CARMONA lleva col·laborant amb CEDEC, consultoría líder en Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars i pymes, des de fa més de 35 anys, amb una primera actuació de consultoria amb el soci-fundador de l’empresa el 1986, relació que ha mantingut al llarg d’aquests anys amb la 2ª generació familiar que actualment gestiona el negoci.

En tot aquest temps, l’objectiu de CEDEC ha estat col·laborar en la millora de la gestió de l’empresa, ajudat amb la implementació dels sistemes i processos de qualitat ISO 9001 i ISO 14001 mediambiental i, en definitiva, creant bases sòlides per afianzar el seu creixement futur.

CEDEC pone al alcance de las empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients amb l’objectiu d’afianzar els seus resultats empresarials i treballar junts cap a la consecució de la Excelencia Empresarial. Gràcies a la seva contrastada metodologia, CEDEC treballa amb els empresaris amb l’objectiu d’implementar forma efectiva, en empreses de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Ubicada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, més de 13.000 a Espanya, ocupant una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves sedes, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, la Asociación Española de Empresas de Consultoría.

Con oficinas en España a Madrid y Barcelona, ​​la consultoria d’organització estratègica per a empreses familiars i pymes CEDEC, està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i consolidació de CEDEC com a consultoria especialista en l’organització estratègica empresarial, es veu reflectit en nombroses opinions y casos d’èxit de empresas que ofrecen de forma desinteresada su opinió de CEDEC i que poden consultar-se en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec-group.com/es/opinions, amb comentaris en su canal youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g