OrientaRioja

Actualidad y noticias de La Rioja y España, Última Hora

Schneider Electric entre los 25 lugares más atractivos del mundo para trabajar, según Universum


Schneider Electric, líder en la transformació digital de la gestió de l’energia i l’automatització i nombrada l’empresa més sostenible del món en 2021 per Corporate Knights, és un dels llocs de treball més atractius del món en el camp de l’enginyeria, segons els estudiants de tot el món.

Schneider Electric ocupa el lloc 24 a l’enquesta anual d’Universitat realitzada a estudiants d’enginyeria dels 10 principals països del món, que revela les característiques i empreses més atractives per a la futura generació de professionals. Els resultats d’aquest any també han anunciat en col·laboració amb Business Insider i altres mitjans destacats de comunicació a nivell mundial.

Per primera vegada en el Top-25 de Universum
El 2021, la classificació de Schneider Electric com el 24º lloc de treball més atractiu per als estudiants d’enginyeria és una prova de la cultura de Schneider Electric per fomentar l’equilibri entre la vida laboral i personal dels seus empleats. Aquesta és la primera vegada que Schneider Electric apareix al Top-25 d’Universum i el tercer any consecutiu que Schneider Electric es destaca a la llista Top-50.

“Estamos orgullosos de estar incluidos en el Top-25 de las empresas más atractivas del mundo por Universum”, dice Tina Mylon, vicepresidenta alta Talent i diversitat de Schneider Electric. “És important veure com els més de 200.000 estudiants d’enginyeria venen a Schneider, especialment quan tracta de l’equilibri entre la vida laboral i personal. Ens encanta donar als estudiants ja els joves talents l’oportunitat d’involucrar-se en la nostra organització i estem encantats de que se nos reconozca com un empleador de elección. “

El ranking revela els aspectes més buscats pels estudiants
Més de 220.000 estudiants han respost a la Trobada de Talent d’Universum, classificant les empreses que consideren més atractives com a lloc de treball. Els estudiants de negocis i enginyeria de les 10 economies més grans del món avaluaren les empreses en base a 40 característiques, indicant els factors més importants per a les decisions d’ocupació.

En Schneider Electric, els estudiants tenen l’oportunitat de connectar-se i aprendre sobre la indústria, descobrir noves formes de treball més digitals i explorar futures safates professionals. Això inclou l’experiència Virtual Global dels Estudiants, el curs estudiantil Schneider Go Green, oportunitats de treball a temps complet i programes de desenvolupament professional temprano, com a pràctiques virtuals i presencials, programes de postgrau i aprenentatges.

Cómo se determinan los rankings
L’informe anual Universum World’s Most Attractive Employers fa una trobada a més de 220.000 estudiants d’Empreses, Enginyeria i Informàtica de les 10 majors economies del món. Les empreses tenen que figurar entre les més atractives (el 90% més alt de la classificació d’empleadors més atractius d’Universum) en menys cinc dels 10 mercats. Amb el període de camp de l’enquesta d’aquest any d’octubre de 2020 a maig de 2021, els resultats son igualmente ponderats per país.

Sobre Universum
Universum és un líder de pensament global en Employer Branding. Amb més de 30 anys de valiosa experiència en el camp del patronatge de marca, s’ha establert en 60 mercats a nivell mundial, amb una plantilla diversa que està present físicament en 20 països. A través de les nostres enquestes de talent, es troben en una posició única per oferir als reclutadors informació clau sobre el que els futurs talents busquen en un ús.