Icono del sitio OrientaRioja

Social Energy presenta su plan estratégico para 2022 donde generará 250 nuevos empleos

[ad_1]

Aquest dilluns 17 d’Enero, Social Energy, empresa líder en solucions fotovoltaiques ha presentat les seves noves innovacions tecnològiques així com el pla d’expansió per a aquest nou any. La empresa Andaluza ha realitzat més de 1000 instal·lacions l’any 2021, fet que ha generat més de 100 puestos de treball directors i 160 puestos de treball de manera indirecta. Más del 60% de los puestos creados son personas en riesgo d’exclusión social, puesto que és el compromís que aquesta empresa té des dels seus inicis.

La missió de Social Energy és generar el major impacte social i medioambiental possible ofreciendo a sus clients solucions fotovoltaiques amb la major qualitat del mercat al millor preu, i les garanties dels millors fabricants mundials, a més d’un servei postventa proper i efectiu. Per aconseguir aquest objectiu compta amb el suport directe de Huawei coneguda multinacional Xina i Enphase Energy empresa líder als Estats Units situada a Silicon Valley, que estarà en aquest esdeveniment presentant les innovacions tecnològiques conjuntament amb Social Energy.

En el seu pla d’expansió, Social Energy obrirà durant 2022 a Madrid, Catalunya, Comunitat Valenciana, Extremadura i Múrcia, amb el que planean generar 250 nous llocs de treball principalment de col·lectius més vulnerables i generar una xifra de negoci superior als 20 milions de euros.

L’esdeveniment titulat Atrapamos el sol compte amb l’assistència del conferenciant, professor i empresari Emilio Duró.

L’energia del futur
Cada esdeveniment o conferència sobre l’energia solar deixa més clar que està creixent a passos agitats, i que el present ja està directament relacionat amb aquest tipus d’energia sostenible.

Aquest esdeveniment realitzat per Social Energy pot prendre com un assoliment més per al sector renovable, ja que han seguit unir a dos grans multinacionals de diferents continents per una causa tan neteja com l’energia solar.

[ad_2]

Salir de la versión móvil